Het neon atelier

Lichtkunst met een vleugje nostalgie

 

Authentiek, origineel, bijzonder, creatief, sfeer- en stijlvol. Allemaal woorden die
passen bij het effect van neon. Met een opvallend neon sign verrijk je op unieke wijze de beleving van je merk!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een nieuw neon project. 

De mogelijkheden met neon:

Neon logo’s

Neon komt zowel binnen als buiten goed tot zijn recht. Een neon logo draagt direct bij aan een verbeterde merkbeleving!

Kunst & interieur

Neon leent zich perfect voor het creëren van originele, creatieve – zelfs kunstzinnige – objecten en producten.

Exterieur

Voor bedrijven op een rauwe, industriële plek, kan neon een prachtige toevoeging zijn die de omgeving accentueert en versterkt.

Quotes

Combineer neon met een inspirerende quote en creëer een impactvolle eyecatcher met een betekenisvolle boodschap.

De kracht van neon

Het karakter van écht glas.

De uitstraling van een authentiek neonsign is niet te evenaren. De combinatie van handgebogen glas met verschillende lichtkleuren zorgt voor een unieke ambiance. Neon was één van de eerste lichtreclame technieken en was decennia lang dé manier om klanten aan te trekken. Tegenwoordig is de economische noodzaak wat afgenomen en bevindt neon zich in een nichemarkt, het heeft een eigen kunstzinnige status gekregen. Daarmee is neon uitermate geschikt als stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

NEON, EEN VERMAARD AMBACHT

Het aantal vakmensen dat vanuit een eigen werkplaats lichtreclame in neon kan maken is zeer schaars in Nederland. 3TAC beschikt over een eigen glasblazerij waar dit oude ambacht nog elke dag wordt beoefend. Hier zijn we erg trots op. We creëren letterlijk kunst wanneer onze vakmannen met een creatief idee aan de slag mogen.

Heb jij een kale muur die gewoonweg schreeuwt om een handgemaakte neon installatie?

Van creatief idee naar knallend ontwerp

onze aanpak

Neon is uitermate geschikt om op een creatieve en kunstzinnige manier eruit te springen. Omdat alle denkbare vormen met de hand op maat gemaakt kunnen worden ontstaat er altijd een nieuw en verrassend beeld. Van ontwikkeling en ontwerp tot productie en installatie; met ons vaste team van ambachtelijke experts realiseren we ieder project in eigen huis, onder één dak.

1. VERTEL ONS je WENSEN OF STUUR ONS jouW ONTWERP

Of je nu al precies weet wat je wilt, of nog wat inspiratie nodig hebt, onze ontwerpafdeling denkt graag met je mee en kan overal in adviseren (ook in de keuze tussen glas-neon en LED neon).

2. OFFERTE EN ADVIES

Op basis van jouw wensen, komen we bij je terug met een eerste prijsindicatie en zetten alle mogelijkheden, tips en advies voor je op een rijtje.

3. ONTWERP & PRODUCTIE

Na akkoord gaan we aan de slag! We bespreken samen de details, brainstormen en optimaliseren jouw design tot in de puntjes. Als alles is uitgetekend, gaan we direct door met de productie in onze werkplaats of glasblazerij. Wij halen altijd onze deadline!

4. installatie

Je project is klaar voor installatie. Deze installatie vindt in overleg plaats op locatie, door onze eigen vakmannen met jarenlange ervaring, training en certificaten.

Floor Timmers

Commercieel manager 3TAC

Hoe kunnen wij je helpen om jouw merk beter zichtbaar maken? Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

Bel 0412 628862 of stuur me een mailtje via floor.timmers@3tac.nl

 

Originele neon of neon look?

Verschil tussen LED en originele glazen neon 

 

Wil je wél de sfeer van neon, maar is neon niet echt geschikt? Kies dan voor neonlook. Deze LED-variant is gemaakt van kunststof en daardoor een stuk minder kwetsbaar. Klinkt dit interessant? Neem dan contact op en vertel ons je wensen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw locatie.

SAMENWERKEN? 

Ben je op zoek naar een partner die jouw verhaal kan uitwerken naar een origineel lichtkunstwerk? Daar worden we bij 3TAC ontzettend blij van! Wat je visie ook is, we gaan er graag mee aan de slag. Hierbij kunnen we de knop zo ver opendraaien als je
wilt. We kunnen uitvoeren, maar denken ook op conceptueel vlak vaak mee met onze opdrachtgevers!

Veelgestelde vragen

IS NEON VERLICHTING KWETSBAAR?

Neon letters worden gemaakt van glas en dat is kwetsbaar. Maar we zorgen altijd voor een gedegen advies. Wanneer er voor neon gekozen wordt dan doen we dat omdat het kan: veilig en zonder risico’s. Iedere lichtbron vraagt om een veilige en zorgvuldige plaatsing, en daarin hebben we jarenlange ervaring.

VRAAGT NEON VERLICHTING VEEL ONDERHOUD?

3TAC levert dermate hoge kwaliteit dat onze neon installaties nauwelijks onderhoud vragen. 3TAC wordt vaak ingeschakeld bij knipperende, slechte toepassingen. Wij doen het niet of we doen het uitmuntend.

IS NEON VERLICHTING DUURZAAM?

In tegenstelling tot wat veel wordt gedacht is neon verlichting qua energieverbruik net zo goed en soms wel beter dan LED verlichting. Daarnaast wordt originele neon gemaakt van glas en is daarom volledig recyclebaar.

IS NEON VERLICHTING DUUR?

Zoals bij alle vormen van reclame geldt de vraag: wat is het rendement van deze vorm van lichtreclame? Die is bij neon top. Door de vele mogelijkheden voor ontwerpers, de lange levensduur en de unieke uitstraling haal je echt iets unieks in huis met een buitengewoon groot effect.