[vc_row][vc_column][vc_column_text]Iets kopen in een webshop of via social media? Dat kan vaak heel snel en makkelijk. Maar wat als u twee weken later nog niets hebt ontvangen? Of als het product u niet bevalt, en u uw geld niet terugkrijgt?

In samenwerking met The Odd Shop maakten we ter ondersteuning van de campagne “webshop of nepshop’ van de Consuwijzer een opvallend neonsign waarbij de letters verspringen van webshop naar nepshop.

Als u iets bestelt via social media is het vaak onduidelijk wie de aanbieder is van het product. En onder welke voorwaarden u het koopt. Soms gaat het zelfs om nepshops en ontvangt u het bestelde product helemaal niet. U komt daar dan pas achter als de pagina waarop u het product kocht verdwenen is. U kunt de aanbieder dan niet meer aanspreken als er een probleem is met de aankoop. Let daarom extra goed op als u iets koopt via social media. Als onderdeel van de lopende campagne heeft de ACM een video gemaakt waarin de Nepshop te zien is. Marije kocht een sportpakje online: “Toen bleek ik ineens een abonnement te hebben afgesloten.” Het voorbeeld van Marije is een van de tien missers die te zien zijn in de Nepshop. In de video ziet u ook de andere online miskopen.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/x4ae1GcAadY” video_title=”1″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_column_text]Bij 3TAC kunt u er zeker van zijn dat u krijgt waar u voor betaalt. Wij staan garant voor gedegen advies, perfecte kwaliteit, persoonlijk klantcontact en hebben daarnaast maatschappelijk verantwoord ondernemen erg hoog in het vaandel staan. Kortom: bij 3TAC bent u aan het goede adres waar het om lichtprojecten én veilig winkelen gaat![/vc_column_text][vc_custom_heading text=”3TAC nepshop realisatie” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_video link=”https://vimeo.com/303670182″ video_title=”1″][/vc_column][/vc_row]