Wat is lichtreclame?

[vc_row gap=”1″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Wat is lichtreclame?” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]LichtreclameLichtreclame is een vorm van reclame welke vaak gebruikt geplaatst wordt op een pui van een winkel, pand of kantoor. Lichtreclame is uitermate geschikt om extra aandacht te trekken voor uw bedrijfspand, uw winkel of uw ontvangstruimtes. De mogelijkheden zijn legio, dus 3Tac helpt u graag bij het kiezen van de juiste reclameverlichting. Licht met reclame is dé manier voor grote en kleinere bedrijven om zichtbaarheid te creëren in de publieke ruimte. 3Tac kan het voor u maken. Van idee tot 3D. Variërend van aluminium lichtletters tot lichtbak reclame. Van gevelverlichting tot interieurverlichting. Wij maken reclameverlichting in elke vorm, van eenvoudige rechte LED reclameborden tot complex 3D neon letters, en alles daartussen. 3Tac kan de technische mogelijkheden voor u onderzoeken, u adviseren of helpen bij het ontwikkelen van concept en design, de vergunningen verzorgen en de juiste materialen kiezen. Ontwerp, productie én montage van licht-reclame en buitenreclame is maatwerk en gebeurt bij 3Tac altijd volgens de hoogste standaarden in de markt. 3Tac: de beste reclameverlichting voor de beste prijs.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-11″][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”small” bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#f7f7f7″][vc_column][vc_custom_heading text=”Lichtreclame voorbeelden” use_theme_fonts=”yes”][us_grid post_type=”attachment” images=”3387,3352,3339,3333″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_600_600_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”auto” gap=”1″][vc_column width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”15px”][vc_column_text]

Welke vormen van lichtreclame zijn er?

Reclameverlichting bestaat voor binnen- als buitentoepassingen. Buiten reclame is bekender daar deze het vaker toegepast wordt en het meest zichtbaar is in het dagelijkse leven. Buitenlichtreclame is er in 3 gangbare mogelijkheden die veruit het meest gebruikt worden: Lichtbakken, Gevelletters en Reclamezuilen.

Binnenlichtreclame is vooral lichtbakken populair. Echter kan je reclameverlichting voor binnen in vele andere toepassingen vinden zoals LED verlichting, NEON verlichting en andere lichttechnieken. Lichtreclame voor binnen niet goed te vergelijken met lichtbakken voor buiten omdat ze veel minder diep zijn dan de buiten exemplaren.

Er zijn diverse vormen van reclameverlichting te bedenken. Zo kennen we de volgende vormen van reclame:

  • Gevelreclame
  • Neonletters
  • Neonverlichting
  • Gevelverlichting
  • Lichtbakken
  • Reclameborden
  • lichtletters
  • LEDlichtbak
  • LEDLichtreclame

[/vc_column_text][vc_column_text]Wat is NEON verlichting
Klassieke neon verlichting is helder, subtiel en sfeervol. Neon letters hebben een cultstatus maar de ontwikkeling heeft technisch en creatief niet stilgestaan en neonverlichting kan steeds duurzamer en milieuvriendelijker worden uitgevoerd.

Wat is LED verlichting
LED verlichting is modern, maakt reclameverlichting nagenoeg onderhoudsvrij en heeft een zeer laag energieverbruik wat de kosten van lichtreclame goed controleerbaar maakt. Er hoeven geen lampen vervangen te worden en is er nauwelijks warmteafstraling. Ideaal voor toepassingen in publieke ruimtes, scholen, discotheken, drive-in shows en horeca. Kijkt u ook eens naar de mogelijkheden van grote interactieve LED schermen, die leverbaar zijn in diverse afmetingen en kleuren.
[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”15px”][vc_column_text el_class=”kleurz”]

Hoe werkt lichtreclame?

3TAC maakt reclame met licht op maat en naar uw wens. Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen wensen als het om reclameverlichting gaat. Wat belangrijk is bij reclame is de zichtbaarheid. Bij elke situatie is het handig om goed te kijken naar het publiek. Vanaf welk punt ziet het publiek jouw pand en wat is de beste manier om de verlichte gevelreclame te plaatsen. Als wij starten met het ontwerp nemen wij de situatie mee om een maximale zichtbaarheid te creëren.

3TAC Lichtreclame

3Tac maakt de beste reclameverlichting voor de beste prijs. Snel, creatief, innovatief, technische hoogwaardige reclameverlichting en uitmuntende service. 3Tac is gevestigd in Oss, Noord-Brabant, maar wij bieden onze reclameverlichting diensten in heel Nederland aan. 3Tac is al 20 jaar toonaangevend op het gebied van creatieve en innovatieve reclameverlichting. Ongeacht de omvang van uw bedrijf kan ons ervaren team u helpen bij het bedenken, vormgeven en uitvoeren van uw reclame verlichting, waar dan ook in Nederland. Heeft u een specifieke vraag over lichtreclame in uw stad of regio?[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”15px”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]