Deze meer-kanaals NEON installatie moest aan meerdere eisen voldoen, hij moest er uit zien als een oude, retro sign, moest een eye-catcher zijn voor een beurs-stand van Sonos Deezer en hij moest binnen een week geleverd worden. Het uiterlijk van het kabinet is met een speciale verf gerealiseerd, met behulp van een activator veranderd de verf in een roest laag. Buiten de montage van twee heldere kleuren neon was er ruimte voor een meer-kanaals gestuurde, retro-look gloeilamp installatie.

Deze combinatie van NEON met deze specifieke lampjes was en is nog steeds veel gezien in Las Vegas. En daarom ook een keuze die al snel gemaakt werd na deze aanvraag. Met deze techniek in huis, is een week levertijd ook minder bedreigend. En kunnen er snel knopen gehakt worden.

Twee dagen voor de leverdatum stond hij ook al netjes te test draaien in de werkplaats van www.3tac.nl de sign is te zien in de booth van Sonos Deezer, DL-210 tijdens de ISE2015. Geopend van 10 tot 12 februari in de RAI in Amsterdam.

NEON RECLAME: LICHTRECLAME MET EEN CULTSTATUS

Van kleine kapperszaken tot aan The Strip in Las Vegas. Neon verlichting is een techniek die al sinds de jaren twintig van de vorige eeuw grootschalig wordt toegepast en inmiddels een heuse cultstatus heeft verworven. Neon staat bekend om zijn helderheid, grote kleurenspectrum en eindeloze toepasbaarheid en is vandaag de dag ook zeker te prijzen om zijn duurzaamheid. Wanneer u kiest voor 3Tac kiest u voor een vakkundig bedrijf met een eigen glasblazerij die deze techniek tot in de puntjes beheerst en vrijwel elk ontwerp voor u weet te realiseren!

Meer informatie over NEON reclame of gratis een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op met 3Tac. Of bel direct naar 0412 – 62 88 62 of mail naar info@3tac.nl