Opvallende Signing en kwaliteit.

Van den Nieuwenhuijzen Auto’s is een gevestigde naam in Helmond. Maar naamsbekendheid en zichtbaarheid kunnen altijd beter. Dat was ook de opdracht voor 3TAC. Benut de nieuwste signingtechnieken met een inspirerende vormgeving om de bestaande gevel geheel te restylen.

Eenvoud en kracht: less is more.

Voor 3TAC is de huidige huisstijl en de inrichting van de showroom de basis geweest voor het nieuwe ontwerp van de gevel. Want Signing & Branding zijn één. Het is zeer belangrijk dat de eerste indruk van de gevel aansluit op het gevoel dat de klanten hebben als ze de showroom inlopen. En ook bij het bezoek van de website en alle andere contacten moeten de beelden elkaar versterken: goed bedrijf, veel te kiezen en scherpe prijs.

Resultaat: volledig nieuwe gevel met stijl

De gevel en entree zijn volledig vernieuwd en daarbij is ook gekozen voor een nieuw extern portaal die goed zichtbaar is en uitnodigt.

Nieuwenhuijzen gevel door singning 3TAC

Techniek

Er is gekozen voor een inwendige aluminiumconstructie bekleed met RAL 5002 blauw plaatmateriaal geplaatst in betonfundering. De naam is uitgelicht in LED, waarbij 3 spots aan onderzijde zijn  gemonteerd voor een zeer goede zichtbaarheid, ook en vooral als het donker is. Technisch is voor een hoogwaardige afwerkingsgraad gekozen doordat alle onderdelen zoveel mogelijk naad- en schroefloos zijn afgewerkt.

Renovatie is nieuw voor 3TAC.

Renovatie is voor 3TAC veel meer dat een facelift van het bestaande. 3TAC maakt altijd een inspirerend nieuw ontwerp dat aansluit bij de bedrijfsvisie. Het resultaat is dus een gehele aanpassing van de buitenreclame door lichtbakken met gelakte aluminium voorplaat en lichtdoorlatende tekst (zichtbaar links- en rechtsboven het portaal).