test project

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Theater Delamar Amsterdam” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Spectaculaire gevelverlichting in stijl” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Een dubbelzijdig LED-scherm in de vorm van een banier van maar liefs 6 meter hoog. Uniek, want dit LED-scherm is 70 centimeter breed en slechts 12 centimeter dik. En dát is nooit eerder vertoond. Het leek onmogelijk maar het is nu realiteit.Het programma wordt verder aan gevel gepresenteerd door kleine beeldschermen en twee levensgrote billboards.

Naast de opvallende naamsaanduiding boven de entree, heeft 3TAC ook reclameverlichting geplaatst bij de artiesteningang en bij de entree van het Grand Cafe. Ook hier heeft 3TAC zijn naam waargemaakt blijkt uit de afbeeldingen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][us_image image=”4531″ style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”4522,4523,4524,4525″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_with_titles_over” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_600_600_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”4527″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”Succes DeLamar Leidseplein Amsterdam” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Het succes van theater DeLaMar is direct verbonden met de promotie van een afwisselend topprogramma dat bekend moet zijn bij een groot publiek. En opvallen bij de honderdduizenden passanten en toeristen op het Leidseplein in het hartje van Amsterdam.

Beschermd Stadsbeeld.

In het verleden waren een tweetal banieren gemonteerd die de zichtbaarheid in de Marnixstraat en vanaf het Leidseplein moesten verhogen. Deze bestaande banieren pasten niet in het beschermde stadsbeeld, waarvoor een oplossing moest worden gevonden. De strenge regelgeving laat een zeer beperkte uitsteek van de gevelrooilijn toe en een maximale dikte van deze banier. Dat was noodzakelijk gezien de strenge eisen van het Stadsdeel en de Welstand en Monumentencommissie.[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”4897″ us_bg_repeat=”repeat-x”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Tweezijdig LED-scherm 6 meter hoog 12 cm dun” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]3TAC heeft alleen hiervoor een uniek LED-scherm ontwikkeld van ruim 6 meter hoog, 70 cm breed en 12 centimeter dik. Het theater DeLaMar en huisarchitect AMA GROUP associated architects uit Maastricht zijn deze uitdaging wederom samen met 3TAC aangegaan en opgelost waarbij de te tonen informatie zeer goed leesbaar blijf voor bezoekers en passanten vanuit vele zichthoeken en op grote afstand.

Technisch hoogstandje in LED-techniek.

Deze uitgangspunten vormden een niet eerder vertoonde technische uitdaging om binnen deze dikte een tweezijdig LED-paneel te ontwikkelen, waarbij de de zicht- en leesbaarheid in zon en schaduw, maar ook in de avond en nacht, in zomer en winter, 100% gegarandeerd en van top kwaliteit moesten zijn. Er is ook een oplossing bedacht voor het verwerken van de koelingen de installatie moest natuurlijk waterdicht zijn.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]