Signs and print

Wayfinding

ALTIJD zichtbaar en VINDBAAR 

3TAC is specialist in het uitdenken, vervaardigen en monteren van op maat gemaakte bewegwijzeringssystemen in en om gebouwen.

Onze kennis en ervaring op het gebied van materialen is groot. Alles is mogelijk! Van verwijs- en bestemmingsborden tot kamerborden en vluchtwegplattegronden. Maar we leveren ook entreezuilen, welkomstborden (eventueel voorzien van een digitaal LED scherm), liftborden en verdiepingsborden. 

Met grote aandacht zorgen we voor een stijlvol en uitgebalanceerd routing systeem. De materialen, vormgeving en typografie geven immers een onderliggende boodschap af over de identiteit van een organisatie.

Jumbo

GGZ inGeest

Ibalo

PivotPark

Zo gaan wij aan de slag

ONTDEK ONZE BEPROEFDE AANPAK

Van ontwikkeling en ontwerp tot productie en installatie; met ons vaste team van ambachtelijke experts realiseren we ieder project in eigen huis, onder één dak.

1. ADVIES

Samen met jou gaan we kijken hoe we jouw wensen kunnen realiseren. Hierbij kijken we vanaf het begin naar de technische mogelijkheden en maken we een schets om het idee te visualiseren.

2. OFFERTE

Op basis van ons gesprek, de ideeën en ons voorstel ontvangt je van ons een offerte. Hierbij houden we rekening met de gewenste levertijd, een mogelijk vergunningstraject en de wijze van installatie.

3. ONTWERP & PRODUCTIE

Na akkoord op de offerte gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met een definitief ontwerp dat wordt gebruikt voor de productie van je producten. De levertijden zijn in overleg.

4. INSTALLATIE

Jouw project is klaar voor installatie. Deze installatie vindt in overleg plaats op locatie, door onze eigen vakmannen met jarenlange ervaring, training en certificaten

Floor

Floor Timmers

Commercieel manager 3TAC

Ik ben benieuwd naar hoe jij jouw bedrijf of merk offline zichtbaar wil maken. Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

Bel 0412 628862 of stuur me een mailtje via floor.timmers@3tac.nl 

wayfinding voor  binnen en buiten

functionele merkbeleving

De routing systemen voor binnen bestaan uit verschillende onderdelen zoals verwijs- en bestemmingsborden, kamerborden en vluchtwegplattegronden. Voor buiten leveren we onder andere parkeerborden, entree- en verwijsborden in alle gewenste vormen en maten. 3TAC biedt verschillende systemen en verschillende materialen waarmee we, per systeem, het brede scala aan bewegwijzering voor je kunnen invullen. Zowel analoog als digitaal. 3TAC heeft bewegwijzering oplossingen geleverd bij bedrijven zoals ND Logistics, Jumbo, Nido Student en Heijmans en vele anderen.