Signs and print

Letters zonder licht

Laat je merk opvallen!

Bij reclame gaat het allemaal om herkenbaarheid en zichtbaarheid van je logo. Laat je huisstijl en visie door 3TAC vertalen naar een passende uiting op de gevel van je pand. Zodat je herkenbaar bent bij je huidige en toekomstige relaties, verlicht of onverlicht. Met mooie, unieke reclame kun je een onvergetelijke indruk maken.

Gaat je voorkeur uit naar verlichte of onverlichte reclame? Of denk je aan een mooi vormgegeven bord of een spandoek in een frame? Er zijn legio keuzes en mogelijkheden voor de gevel van je pand!

Fair play casino

Nimma - Nijmegen

Koning Willem 1 College

Zo gaan wij aan de slag

ONTDEK ONZE BEPROEFDE AANPAK

Van ontwikkeling en ontwerp tot productie en installatie; met ons vaste team van ambachtelijke experts realiseren we ieder project in eigen huis, onder één dak.

1. ADVIES

Samen met jou gaan we kijken hoe we jouw wensen kunnen realiseren. Hierbij kijken we vanaf het begin naar de technische mogelijkheden en maken we een schets om het idee te visualiseren.

2. OFFERTE

Op basis van ons gesprek, de ideeën en ons voorstel ontvangt je van ons een offerte. Hierbij houden we rekening met de gewenste levertijd, een mogelijk vergunningstraject en de wijze van installatie.

3. ONTWERP & PRODUCTIE

Na akkoord op de offerte gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met een definitief ontwerp dat wordt gebruikt voor de productie van je producten. De levertijden zijn in overleg.

4. INSTALLATIE

Je project is klaar voor installatie. Deze installatie vindt in overleg plaats op locatie, door onze eigen vakmannen met jarenlange ervaring, training en certificaten.

 

 

Floor

Floor Timmers

Commercieel manager 3TAC

Ik ben benieuwd naar hoe jij jouw bedrijf of merk offline zichtbaar wil maken. Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

Bel 0412 628862 of stuur me een mailtje via floor.timmers@3tac.nl