Signs and print

Interieur signing

Trek je huisstijl door naar binnen

Op maat gemaakte folie- en display-reclame, geheel naar wens en in de huisstijl van jouw bedrijf. Laat je verbazen met het ontwerpen, maken en plaatsen van extra eyecatchers die 3TAC in eigen huis produceert.

Heijmans

Ibalo

Gym Society

Hendriks SGR

Zo gaan wij aan de slag

ONTDEK ONZE BEPROEFDE AANPAK

Van ontwikkeling en ontwerp tot productie en installatie; met ons vaste team van ambachtelijke experts realiseren we ieder project in eigen huis, onder één dak.

1. ADVIES

Samen met jou gaan we kijken hoe we jouw wensen kunnen realiseren. Hierbij kijken we vanaf het begin naar de technische mogelijkheden en maken we een schets om het idee te visualiseren.

2. OFFERTE

Op basis van ons gesprek, de ideeën en ons voorstel ontvangt je van ons een offerte. Hierbij houden we rekening met de gewenste levertijd, een mogelijk vergunningstraject en de wijze van installatie.

3. ONTWERP & PRODUCTIE

Na akkoord op de offerte gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met een definitief ontwerp dat wordt gebruikt voor de productie van je producten. De levertijden zijn in overleg.

4. INSTALLATIE

Jouw project is klaar voor installatie. Deze installatie vindt in overleg plaats op locatie, door onze eigen vakmannen met jarenlange ervaring, training en certificaten.

 

Floor

Floor Timmers

Commercieel manager 3TAC

Hoe kunnen wij je helpen om jouw merk beter zichtbaar maken? Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

Bel 0412 628862 of stuur me een mailtje via floor.timmers@3tac.nl .

Verrijk je interieur

Denk bijvoorbeeld aan het creëren van privacy in kantoor- of vergaderruimtes. We kunnen je adviseren over stijlvolle oplossingen zoals zandstraal effectfolie, melkglas folie of juist een mooie full colour print.

Of geef jouw ruimte sfeer met transparante folie om toch nog zichtbaarheid te behouden.

Wil je de mogelijkheden voor jouw bedrijf bespreken? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.