Signs and print

Full colour prints

spring in het oog!

Of het een raam of gevelvullende wand is: 3TAC helpt je graag bij het maken van een keuze. Van etalageruit tot complete winkelinterieurs voor retailketens of voor heuse eyecatcers op je kantoor.

Het ontwerp en de productie doen we in eigen huis met de juiste mensen en de juiste kennis. Wij denken vanuit jouw bedrijf en merk. We vertalen je huisstijl naadloos naar ieder gewenst eindresultaat.

Gym Society

Gym Society

Gym Society

Zo gaan wij aan de slag

ONTDEK ONZE BEPROEFDE AANPAK

Van ontwikkeling en ontwerp tot productie en installatie; met ons vaste team van ambachtelijke experts realiseren we ieder project in eigen huis, onder één dak.

1. ADVIES

Samen met jou gaan we kijken hoe we jouw wensen kunnen realiseren. Hierbij kijken we vanaf het begin naar de technische mogelijkheden en maken we een schets om het idee te visualiseren.

2. OFFERTE

Op basis van ons gesprek, de ideeën en ons voorstel ontvangt je van ons een offerte. Hierbij houden we rekening met de gewenste levertijd, een mogelijk vergunningstraject en de wijze van installatie.

3. ONTWERP & PRODUCTIE

Na akkoord op de offerte gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met een definitief ontwerp dat wordt gebruikt voor de productie van je producten. De levertijden zijn in overleg.

4. INSTALLATIE

Jouw project is klaar voor installatie. Deze installatie vindt in overleg plaats op locatie, door onze eigen vakmannen met jarenlange ervaring, training en certificaten.

Floor

Floor Timmers

Commercieel manager 3TAC

Ik ben benieuwd naar hoe jij jouw bedrijf of merk offline zichtbaar wil maken. Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

Bel 0412 628862 of stuur me een mailtje via floor.timmers@3tac.nl 

prints, folies en bestickering 

Alles vanuit eigen huis, zodat constante kwaliteit wordt gewaarborgd!

 

Wij produceren groot formaat full-colour printwerk voor verschillende toepassingen en op diverse materialen. Omdat we in het bezit zijn van de nieuwste techniek op printen en afwerking zullen wij je versteld doen staan van de levens- en kleurechte mogelijkheden!