Over ons 

al ruim 25 jaar toonaangevend op het gebied van creatieve en innovatieve lichtreclame

 

Ons ervaren en vakkundige team helpt je graag bij het bedenken, vormgeven en uitvoeren van je reclame. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij het hele scala aan reclame, van authentieke neonverlichting tot zuilen of moderne LED reclameborden, voor je uitvoeren.

een ingewikkelde klus?

 

Dan wordt het voor ons pas echt interessant! Wij kraken graag onze hersenen over specialistisch maatwerk. Spoedklussen en duurzame lichtreclame zijn onze specialiteit.  

ontwikkelen, vervaardigen en installeren

Van aluminium lichtletters en lichtbak reclame tot gevel- en interieurverlichting. Wij maken reclameverlichting in elke vorm. Van eenvoudige rechte LED installaties tot complexe neon letters. 3TAC onderzoekt technische mogelijkheden, verzorgt vergunningen en kiest de juiste materialen. Ontwerp, productie én montage is maatwerk en gebeurt volgens de hoogste standaarden in de markt. 

3TAC maakt zichtbaar het verschil!

Bent je geïnteresseerd in wat 3TAC voor jou kan betekenen op het gebied van lichtreclame en visuele marketing en branding? Neem vrijblijvend contact op.

3TAC CERTIFICERING EN KWALIFICATIES:

  • MVO Wijzer – algemeen haalbaar niveau
  • VCA-bedrijfscertificering (2008/5.1) sinds 19-10-2004.
  • NEN-EN-ISO 9001:2008
  • Lichtreclame conform BREEAM
  • Erkend Signbedrijf – Sibon

Meet the team

DE SERVICE VAN 3TAC

3TAC is altijd op de hoogte van de laatste creatieve en technische ontwikkelingen op het gebied van lichtreclame en bedrijfsverlichting. Ons team van specialisten is klant- en servicegericht, beschikt over een groot oplossend vermogen, een goed oog voor vormgeving en esthetiek en kan elke vorm van reclame hoogwaardig en snel opleveren. Heb je een ingewikkelde klus? Dan wordt het voor ons pas echt interessant!

Daarbij investeert 3TAC al jaren in een milieuvriendelijke bedrijfsvoering en streven wij er naar om onze licht reclame waar nodig energieneutraal en duurzaam op te leveren. Innovatieve lichtreclame is onze specialiteit!

En mocht er dan toch iets mis gaan, dan staan wij altijd voor je klaar. 3TAC lost storingen zo snel mogelijk op. Vanuit een sterk gevoel voor dienstverlening en met de ambitie om steeds voorop te lopen in service en kwaliteit. 3TAC voert alle montages en installaties in eigen beheer uit. Goed en snel. De langdurige en hechte relaties met gerenommeerde opdrachtgevers spreken voor 3TAC. 

Wij ontwerpen

Onze ontwerpafdeling buigt zich graag over jouw aanvraag. We denken creatief met je mee, ontwerpen geheel naar jouw wens en vergeten daarbij geen enkel detail.

Wij produceren

Wij produceren maatwerk lichtreclame in onze eigen werkplaats en glasblazerij, met veel zorg, toewijding en jarenlange ervaring.

Wij plaatsen

Wij plaatsen en monteren je installatie naar wens op je gevel, dak, in je winkel of bedrijfspand.
En als we er niet bij kunnen, regelen we een hoogwerker of een kraan.