Lars van Vliet – Lichtreclame Ahoy

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Lars van Vliet – Lichtreclame Ahoy” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Ik dacht meteen aan 3TAC” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Als Coördinator Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde bij Ahoy, is Lars van Vliet het directe aanspreekpunt als het gaat om de lichtreclame. Van Vliet: “Onze communicatiemanager vroeg me welk bedrijf het nieuwe logo het beste zou kunnen realiseren. Ik dacht meteen aan 3Tac.”

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][us_image image=”1355″ style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”2357,5344,5345,5346″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5347″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”Meerkleurenlicht van neon” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Al eerder maakten zij onze buffetten in het Sportpaleis compleet, door er een meerkleurenlicht van neon aan toe te voegen. Zo kunnen wij de kleuren aanpassen aan het evenement wat op dat moment wordt gehouden. De verlichting werd destijds keurig binnen de gestelde periode aangebracht, waarbij de geplande evenementen geen hinder ondervonden. Dat vergt flexibiliteit en een strakke planning. Juist deze elementen waren ook weer erg belangrijk bij het aanbrengen van het nieuwe logo, afgelopen najaar.

3Tac klaarde de klus op een professionele manier!

3Tac kreeg de opdracht om in één dag het oude logo te verwijderen en het nieuwe logo op de gevel aan te brengen. Die dag hadden we met het voltallige personeel van Ahoy een uitje. ’s Avonds werd iedereen vanuit de feestlocatie via een live-verbinding verrast met de onthulling van het nieuwe logo. 3Tac klaarde de klus op een professionele manier!”
[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]