Constant Geerling – Lichtreclame Jules Verne

[vc_row height=”small” gap=”1″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Maatwerk lichtreclame” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text el_class=”kleurz”]De eventcompany Constant in Beweging biedt met het eventschip, ‘De Jules Verne’, een unieke evenementenlocatie. Op dit hypermoderne schip vinden feesten plaats, maar ook symposia en bedrijfspresentaties. 3Tac bracht in 1996 de gehele verlichtingslijn aan rondom het schip, die bestaat uit maar liefst 500 meter neon. In oktober 2005 veranderde de naam van ‘Heymen Shipping Company’ in ‘Constant in Beweging’. 3Tac zorgde toen voor nieuwe neon lichtreclame en realiseerde, heel toepasselijk, een bewegend logo. De heer Constant Geerling, directeur:

 

 “De verlichting van ‘De Jules Verne’ is een echte blikvanger en speelt een essentiële rol in onze corporate branding. Wanneer het schip van Rotterdam naar Haarlem vaart, passeert het zo’n 200.000 à 300.000 mensen.Ik ben heel tevreden over de service van 3Tac. Wij hebben nu al sinds 1996 dezelfde neonlijn, die dankzij het onderhoud van 3Tac altijd brandt. De Jules Verne draait 24 uur per dag, dus 3Tac moet ook 24 uur per dag voor ons klaar staan. Alles draait om vertrouwen, ik heb op dat gebied een unieke samenwerking met 3Tac. Fijn in de samenwerking is ook de persoonlijke rol van de heer René Huizenga. Hij heeft als rasechte vakman echt passie voor zijn vak. We verstáán elkaar.”

Meer informatie over de Jules Verne en de door 3Tac geleverde verlichting kunt u vinden op de specifieke projectpagina.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”us_widget_area_referenties”][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”auto” width=”full”][vc_column][us_image_slider ids=”1277″ arrows=”hover” img_size=”full” img_fit=”cover”][/vc_column][/vc_row]