Reclame letters op mast Heijmans aan de A2 gerenoveerd door 3Tac

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Reclame letters op mast Heijmans aan de A2 gerenoveerd door 3Tac” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”In Rosmalen, langs de A2″ font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor Heijmans NV, een beursgenoteerde onderneming die activiteiten ontplooit op het gebied van vastgoed, woningbouw, utiliteit, wegen en civiel, deed 3Tac in Rosmalen, langs de A2, de renovatie van de reclame lettersop een reclamemast van 27 meter hoog.

Heijmans is een grootschalige onderneming die al jaren inzet op duurzaamheid en kwaliteit en 3Tac is hiermee een goede match gebleken. Doordat Heijmans vrijwel het gehele proces weet te realiseren, van idee tot ontwerp en onderhoud, weten ze de kosten laag te houden en deze formule hanteert 3Tac ook al jaren. Ontzorgen is daarbij het sleutelwoord.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][us_image image=”433″ style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”433,434,1127,1177″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5388″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”Duurzame innovatie in lichtreclame” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Op de driezijdige constructie van de mast renoveerde Heijmans reclame letters met een afmeting van 6,5 x 1,23 meter en een letterdikte van 160 millimeter. Wat bijzonder is aan dit ontwerp is dat de reclame letters bij daglicht blauw zijn en in de nacht geel.

Door de renovatie van de reclame letters is naast een verbetering van de attentiewaarde het energieverbruik terug gebracht van 9700 Watt naar 2100 Watt. Hierdoor is een bijzonder energiezuinig resultaat gerealiseerd dat nog tientallen jaren mee kan. Een mooi voorbeeld van de toegevoegde waarde van duurzame innovatie in lichtreclame waar 3Tac hoog op inzet.

[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5389″ us_bg_repeat=”repeat-x”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Duurzame vorm van lichtreclame” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]De keuze voor een duurzame vorm van lichtreclame is er dus een die aansluit bij de ambitie van zowel Heijmans NV als 3Tac en tevens een die niet meer weg te denken is in de wereld van de lichtreclame vandaag de dag. 3Tac levert van het eerste moment LED verlichting aan en zal dit ook blijven doen omdat dit voor beide partijen een gunstige oplossing blijkt te zijn. Met het oog op het klimaat lichtreclame weten te produceren, is hetgeen wat 3Tac weet te onderscheiden van zijn concurrenten.

3Tac heeft op diverse locaties de visuele marketing en branding voor Heijmans verzorgd en men kan spreken van een totaaloplossing: van reclame letters, tot onverlichte reclame in bijvoorbeeld de vorm van bewegwijzering en zuilen. 3Tac is trots om een bedrijf als Heijmans telkens terug te mogen zien komen als het gaat om reclame-uitingen en de diverse inzetbare media die daar bij komen kijken.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]