Professionele en betaalbare reclameverlichting: ook voor MKB bedrijven

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Professionele en betaalbare reclameverlichting: ook voor MKB bedrijven” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”‘Warm, huiselijk en persoonlijk’” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]‘Warm, huiselijk en persoonlijk’, zo adverteert Bistro In Petto uit Rossum op hun eigen website, en dit zegt volgens ons geen woord teveel. In Petto is de laatste jaren een heus begrip in Rossum geworden en staat bekend om een nostalgische aankleding en enorme gastvrijheid. De eigenaar van In Petto is in 2012 benoemd tot ondernemer van het jaar en 3Tac is trots om met dit mooie bedrijf samen te werken en ze van een mooie en betaalbare reclameverlichting te voorzien.

3Tac denkt met u mee over de mogelijkheden in uw restaurant, bar of winkel en maakt aan de hand van deze informatie een product geheel op maat. Geen gestandaardiseerd werk, maar de beste reclameverlichting voor de beste prijs.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][us_image image=”363″ style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”2300,360,1124,364″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5406″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”Reclameverlichting van 3TAC: Voor bedrijven van elk formaat” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Ondanks het feit dat we goed zijn in grote en complexe reclameverlichting projecten is 3Tac er zeker ook voor de MKB’er, en het werk dat we hebben gedaan voor In Petto is hier een mooi voorbeeld van. De gevel is ontdaan van haar oude onverlichte reclame en aangekleed met lichtbak reclameverlichting.

Duurzame gevelverlichting

In Petto is van duurzame gevelverlichting voorzien waarbij gekozen is voor LED reclameverlichting. Dit zorgt voor een nagenoeg onderhoudsvrije reclameverlichting die ‘groen’ te noemen is: goed voor het milieu en, niet onbelangrijk, voor de energierekening. In Petto is aangekleed met een relatief platte reclame lichtbak op de voorgevel. Dit komt de warme, huiselijke sfeer ten goede en is daardoor subtiel in plaats van enorm aanwezig en schreeuwerig. Tevens zijn er twee andere lichtbakken geplaatst rondom het gebouw die zorgen dat In Petto goed te herkennen is in de omgeving.[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5407″ us_bg_repeat=”repeat-x”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Interieurverlichting” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Ook de interieurverlichting is door 3Tac onder handen genomen. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van diverse LED belijningen aan de muren, die op hun beurt ook weer zorgen voor een heel eigen karakter.

3Tac denkt met u mee over de mogelijkheden in uw restaurant, bar of winkel en maakt aan de hand van deze informatie een product geheel op maat. Geen gestandaardiseerd werk, maar de beste reclameverlichting voor de beste prijs.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]