Philips Museum voorzien van LED licht letters

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Philips museum voorzien van LED licht letters” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”innovatie en ondernemerschap” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Als er een bedrijf is in Nederland dat weet wat de impact van licht kan zijn, dan is het Philips uit Eindhoven wel. Van kleine gloeilampenfabrikant groeide dit bedrijf uit tot een internationale speler op het gebied van technische innovaties. En een bedrijf dat al sinds 1891 een belangrijke rol speelt in de Nederlandse economie en zo’n internationale uitstraling verdient natuurlijk een eigen museum.

In het Philips Museum wordt door middel van de thema’s innovatie en ondernemerschap, en aan de hand van opmerkelijke verhalen en historische producten tastbaar gemaakt wat de impact van Philips was en nog steeds is. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][us_image image=”902″ style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”903,1137,902,435″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5334″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”Hand aan hand” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]U wordt aan de hand meegenomen in de ontwikkeling die Philips mee heeft gemaakt door de jaren heen en hoe deze de tand des tijds heeft weten te doorstaan.

Laag in het energieverbruik

Voorafgaande aan de plaatsing van de LED licht letters werd al meteen duidelijk dat de gekozen lichtbron duurzaam moest zijn en zodoende dus laag in het energieverbruik. Dit scheelt niet alleen op de energierekening maar is ook het minst belastend voor het milieu en doordat er gekozen is voor LED licht letters is deze installatie ook nagenoeg onderhoudsvrij te noemen. Een ontwikkeling die volledige overeenkomt met een van de speerpunten van Philips, namelijk die van ‘zinvolle innovatie’ om de wereld gezonder en duurzamer te maken.

[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5335″ us_bg_repeat=”repeat-x”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Horizontale en verticale lichtletters van LED licht letters” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor het Philips Museum in Eindhoven heeft 3Tac een horizontale en verticale lichtletters van LED licht letters gemaakt en gemonteerd. De LED licht letters zijn 4,5 meter breed, een halve meter hoog en hebben een letterdikte van 60 millimeter. Deze led licht letters zijn inpandig gemonteerd op een vrij hangende RVS ondersteuning. Hierdoor, en doordat de lichtletters volledig in het zicht gemonteerd zijn, hebben zowel voor- als de achterzijde van de lichtletters een hoge afwerkingsgraad gekregen. Het geheel sluit bijzonder mooi aan op de gevelarchitectuur en is een goed voorbeeld van lichtreclame met een grote herkenbaarheid zonder verstoring van het straatbeeld.

Onderscheidt in lichtreclame

Dit project is een van de vele voorbeelden wat 3Tac onderscheidt van andere lichtreclame bedrijven. 3Tac kijkt als geen ander naar de omgeving en maakt keuzes die zich als het ware vermengen met de omliggende omgeving. Dit alles gebeurt zo veel mogelijk duurzaam en met een constante blik op het milieu.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]