Oude neonletters Heineken Den Bosch krijgt nieuwe, groene toekomst

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Oude neonletters Heineken Den Bosch krijgt nieuwe, groene toekomst” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”2 meter hoge rode neonletters” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]De 2 meter hoge rode neonletters, die op het dak van het in 2010 afgebroken Heineken kantoor aan de Rietveldenweg in Den Bosch stonden, hebben na een grondige renovatie een nieuwe bestemming gekregen.

De neonletters hebben een groene kleur gekregen, volgens de huidige huisstijl van Heineken, en zijn daarna weer teruggeplaatst op het 60 meter hoge brouwerijgebouw in Den Bosch. Ze zijn goed zichtbaar vanuit het centrum van de stad en vanaf de A59. De enorme neonletters, van meer dan 2 meter hoog en 2 meter breed, dateerden nog uit de jaren ’70. 3Tac restaureerde de nostalgische neonletters en gaf ze de groene Heineken kleur.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][us_image image=”444″ style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”445,444,443,29″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5368″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”Duurzamer dan dit kan bijna niet!” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]“Duurzamer dan dit kan bijna niet”, aldus Rene Huizenga, directeur van 3Tac. De neonletters zijn volledig gerecycled, het oude buizensysteem is gereviseerd, het oude neon gas vervangen door een moderne energiebesparende variant en de lichtreclame is schoongemaakt en voorzien van een nieuwe beschermlak.

Energiebesparing

Vanwege de authenticiteit is gekozen voor neon verlichting, maar vanwege de innovatieve aanpak is toch een energiebesparing van 50% gerealiseerd. De totale lichtreclame installatie is voorzien van een nieuwe onderconstructie. De neonletters van Heineken kunnen zo weer heel wat jaartjes mee.[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]