Neonverlichting party ship Jules Verne

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Neonverlichting party ship Jules Verne” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Een begrip in Nederland” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]De Jules Verne, een evenementenschip, vernoemd naar de Franse schrijver en science fiction pionier, is al jarenlang een begrip in Nederland. Jules Verne stond bekend om zijn toekomst voorspellende sciencefiction en was zeer accuraat hierin. De boot die naar hem vernoemd is en de daarop geïnstalleerde neonverlichting is ook een innovatief hoogstandje dat zijn tijd ver vooruit was en nog steeds is.

De veelzijdigheid van deze boot is enorm en er worden al jaren diverse feesten en evenementen, grote bijeenkomsten of juist kleinschalige en besloten meetings mee verzorgd. Met meer dan 150 aanlegplaatsen in Nederland is de Jules Verne zeer flexibel en uniek in zijn soort. Dit vraagt natuurlijk ook om op maat gemaakte neonverlichting en dat is precies wat 3Tac heeft geleverd!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][us_image image=”680″ style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”397,681,679,1181″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5383″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”Neon verlichting op een boot: een uitdaging!” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Dat lijkt een probleem, maar 3Tac ziet dit eerder als een uitdaging. Maritieme toepassingen vragen een andere aanpak qua verlichting. Een duurzame, op maat gemaakte oplossing. De Jules Verne is voorzien van neonverlichting die destijds zijn tijd ver vooruit was en 3Tac onderhoudt de Jules Verne tot de dag van vandaag nog steeds, wanneer nodig.

Creativiteit en vakmanschap

De Jules Verne is voor ons dan ook een project waarin wij ons creativiteit en vakmanschap kwijt konden en lichtbelijning op een boot is tevens als kunstwerk te zien. Bij 3Tac kunt u dus voor de meest uiteenlopende projecten terecht en vrijwel niets is ons te gek. Zolang u het kunt dromen, kunnen wij het maken!

[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5384″ us_bg_repeat=”repeat-x”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Neon reclame” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Neon reclame is een techniek die u bij 3Tac op maat kan laten maken. Geen enkel design is ons te gek. Doordat 3Tac een eigen glasblazerij heeft kunnen wij vrijwel elk ontwerp in neon produceren. Van neon reclameborden tot abstracte kunstwerken, 3Tac levert het!

Bent u geïnteresseerd geraakt in wat 3Tac voor u en uw bedrijf kan betekenen als het gaat om LED gevelverlichting, LED schermen of algehele lichtaankleding?

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]