Mobiel inzetbare LED lichtletters voor binnen en buiten

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Mobiel inzetbare LED lichtletters voor binnen en buiten” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”LED voorziene lichtletters” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]3Tac maakte voor BrandDeli lichtreclame met van LED voorziene lichtletters die individueel voorzien zijn van aluminium staanders en aansluitingen waardoor ze eenvoudig op meerdere locaties zijn te gebruiken. Daarnaast zijn de LED lichtletters zo uitgevoerd dat ze op een later moment ook buiten gemonteerd kunnen worden. Het geheel heeft een breedte van 6 meter en een hoogte van 1,36 meter en een letterdikte 120 mm.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][us_image image=”534″ style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”531,532,534,3786″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_600_600_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5314″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”Dit is precies wat 3Tac leverde!” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Een nieuwe speler waar u niet omheen kunt, zo omschrijft BrandDeli zichzelf op de website. Daar horen natuurlijk mooie LED lichtletters bij waar u niet omheen kunt en dit is precies wat 3Tac leverde!

Branddeli is een nieuwe grote speler op de Nederlandse televisiemarkt: een advertentie salesorganisatie die tv-zenders als Comedy Central, Discovery Channel en 24 Kitchen vertegenwoordigt. Tijdens de launch party op 9 januari 2014 waren de door 3Tac geproduceerde lichtletters de eycatcher.

Energiezuinig

LED verlichting is niet meer uit het moderne straatbeeld en interieur weg te denken: van televisies tot verkeerslichten, ze maken allemaal gebruik van LED. LED, oftewel een ‘light-emitting diode’ is een lichtbron die vooral bekend staat vanwege de energiezuinigheid. [/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5320″ us_bg_repeat=”repeat-x”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Slim omgaan met energiezuinigheid

” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]LED verlichting is niet meer uit het moderne straatbeeld en interieur weg te denken: van televisies tot verkeerslichten, ze maken allemaal gebruik van LED. LED, oftewel een ‘light-emitting diode’ is een lichtbron die vooral bekend staat vanwege de energiezuinigheid. Een ander belangrijke eigenschap van LED is de veiligheid. Wanneer uw LED lichtreclame laag bij de grond hangt is deze ook stukken veiliger doordat deze nauwelijks warmte afgeeft.

Duurzamer, veiliger, energiezuiniger en daardoor dus ook goedkoper!

LED verlichting is dus een slimme en verantwoorde keuze voor uw lichtreclame die daardoor jarenlang mee zal gaan. Het is niet alleen beter voor het milieu (denk aan CO2-uitstoot) maar ook voor uw portemonnee vanwege het zeer hoge rendement als het gaat om energieverbruik. Concluderend kan gezegd worden dat LED het op alle fronten wint: duurzamer, veiliger, energiezuiniger en daardoor dus ook goedkoper!

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]