Licht letters Gemeente Oss: “Op naar aan een duurzame toekomst!”

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Op naar een duurzame toekomst” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Lichtletters gemeente Oss” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Waar ze overdag niet eens zo heel erg opvallen, zal dat ’s avonds wel anders zijn. In opdracht van de Gemeente Oss en in samenspraak met architectenbureau De Twee Snoeken uit ’s-Hertogenbosch, heeft 3Tac ten behoeve van het nieuwe pand de licht letters in LED uitgevoerd.

De nieuwbouw en renovatie van het gemeentehuis in Oss stond volledig in het teken van duurzaamheid. Met het oog op een duurzame toekomst heeft men het convenant Duurzaam Bouwen opgesteld. 3Tac duurzame innovatie in lichtreclame is een van de drie speerpunten van 3Tac en wij voelden ons dan ook als een vis in het water bij het uitvoeren van dit specifieke project.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][us_image image=”550″ style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”5323,5324,5325,5326″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5329″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”Duurzame gevelreclame” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Om de visie van de Gemeente Oss kracht bij te zetten is voor de naamsaanduiding op de gevel gekozen voorLED licht letters. LED heeft een laag energieverbruik en heeft een langere levensduur ten opzichte van veel andere lichtbronnen.

Energiezuinig

Deze installatie van licht letters voldoet aan de eisen van een duurzame gevelreclame met een zo beperkt mogelijke energievraag. 3Tac heeft op deze wijze haar bijdrage kunnen leveren aan de vernieuwbouw van het Gemeentehuis en sluit zich graag aan bij de visie “Op naar aan een duurzame toekomst”![/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5330″ us_bg_repeat=”repeat-x”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Een strak en opvallend kunstwerk” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Het gemeentehuis in Oss is door de renovatie en aankleding met nieuwe licht letters een strak en opvallend kunstwerk geworden die een moderne uitstraling heeft en zijn tijd ver vooruit is.

Lichtreclame voor uw bedrijf?

Bent u geïnteresseerd in wat 3Tac voor u kan betekenen op het gebied van licht letters, lichtreclame en visuele marketing en branding? Neem vrijblijvend contact op met 3Tac. Of bel direct naar 0412 – 62 88 62.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]