LED reclame in Uden “een ware eyecatcher”

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”LED reclame in Uden “een ware eyecatcher”” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Permanent kleurenspektakel op de evenementenhal” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]De combinatie van cultuur en lichtreclame kan voor fantastische resultaten zorgen. De nieuwe uitstraling van theater Markant in Uden is daar een ultiem voorbeeld van. Het multifunctionele theater opende vrijdag 22 november 2013 na een intensieve verbouwing op bijzondere wijze haar deuren voor het publiek.

Lichtreclame specialist 3 TAC heeft zorg gedragen voor een permanent kleurenspektakel op de evenementenhal door middel van LED reclame. Deze is voorzien van zo’n vierduizend LED power spots, samen goed voor een enorme wand met LED reclame: een LED façade. Tijdens het openingsthema “En toen ging er een lichtje branden”wordt deze LED reclame voor het eerst live ontstoken.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”248,247,246,245″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5394″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”LED reclame: spectaculair en verantwoord” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]3TAC en theater Markant vonden elkaar in het idee van de façadeverlichting door middel van LED reclame, een opmerkelijke meerkleurentoepassing voor het vernieuwde exterieur van het theater. Ook het interieur is creatief onder handen genomen. De foyer, de bar en de zaal van het theater hebben een totaal andere uitstraling gekregen door de inzet van hoogwaardige lichtinstallaties.

Innovatieve DMX-technieken

Directeur René Huizenga van 3Tac licht toe: ‘Opvallen is heel belangrijk. Maar het moet wel verantwoord gebeuren. Geavanceerde licht-technieken mogen niet te veel energiekosten met zich meebrengen. Doordat wij werken met innovatieve DMX-technieken (een protocol dat gebruikt wordt om verlichting aan te sturen) is het ons gelukt om een verantwoord stroomverbruik te realiseren voor de dynamische RGB LED reclame.’[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5393″ us_bg_repeat=”repeat-x”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Gevelverlichting” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Markant is een theater dat voorzien is van een gevelverlichting die zijn tijd ver vooruit is en waardoor deze nog jaren zal opvallen in de gemeente Uden. Wilt u meer weten over LED reclame van 3Tac? Kijkt u dan eens op onze productpagina over LED reclame.

Bent u geïnteresseerd geraakt in wat 3Tac voor u en uw bedrijf kan betekenen als het gaat om LED gevelverlichting, LED schermen of algehele lichtaankleding?

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]