Imposante en duurzame neonreclame voor Tilburgse universiteit

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Imposante en duurzame neonreclame voor Tilburgse universiteit” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Imposante neonreclame” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]3Tac plaatste een imposante neonreclame installatie op pand van de Universiteit van Tilburg. Het Koopmansgebouw van de UvT was toe aan een naamsaanduiding en men heeft het meteen groots aangepakt. Het resultaat mag dan ook zeker gezien worden.

De Universiteit van Tilburg is een inspirerende universiteit: zij biedt een omgeving waar studenten, medewerkers en alumni worden uitgedaagd en geïnspireerd. De UvT is authentiek, heeft de academische vrijheid hoog in het vaandel en streeft voortdurend naar vernieuwing. En dat streven uit zich in een toonaangevende neonreclame die heel goed in een toekomstgerichte en duurzame visie past.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][us_image image=”1133″ style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”516,427,428,5351″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5352″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”Kwalitatief hoogstaande lichtinstallaties” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Bij neon denkt men al gauw aan storingsgevoeligheid en een hoge energierekeningen maar de techniek heeft niet stil gestaan en door de gekozen middelen van 3Tac doet deze neonreclame niet onder voor zijn LED tegenhanger qua duurzaamheid alsmede levensduur. Kwalitatief hoogstaande lichtinstallaties is het streven en deze kunnen van idee tot plaatsing en onderhoud geleverd worden door 3Tac en wij zijn trots dat we ook onze stempel hebben mogen drukken op de reclameverlichting van de Universiteit van Tilburg.

Bent u geïnteresseerd in wat 3Tac voor u kan doen met betrekking tot neonreclame? Neem vrijblijvend contact op met 3Tac. Of bel direct naar 0412 – 62 88 62 of mail naar info@3tac.nl

[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5353″ us_bg_repeat=”repeat-x”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Vooruitstrevende lichtreclame voor een vooruitstrevende universiteit” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Dat de Universiteit van Tilburg continue vernieuwing zoekt, is zelfs aan het exterieur van de Universiteit af te lezen. Voor het Koopmansgebouw heeft men gekozen voor een gloednieuwe neonreclame installatie. De afmetingen zijn enorm, het pand zelf is maar liefst 55 meter hoog, de totale installatie is 25 meter breed en op het hoogste punt bereikt de installatie een hoogte van 4,5 meter. Ook heeft 3Tac in Tilburg onverlichte reclame-oplossingen geleverd in de vorm van RVS-letters en andere onverlichte reclame. Dit proces nemen wij geheel uit handen en wij streven naar het ontzorgen van onze klanten. Dit houdt in dat we alles regelen omtrent lichtreclame, dus ook zaken zoals vergunningsaanvraag en technisch onderhoud.

Tilburg University

De Universiteit in Tilburg, ook wel Tilburg University genoemd, is een katholieke universiteit die gespecialiseerd is in mens- en maatschappijwetenschappen. De universiteit werd opgericht in 1927 en heeft inmiddels diverse naamsveranderingen ondergaan. Een universiteit in een stad is een ware trekpleister voor jong en oud en niet meer weg te denken in onze kenniseconomie. 3Tac heeft mogen meewerken aan de uitstraling van dit pand door diverse communicatieve reclame-uitingen te plaatsen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]