Grote reclame letters en winkelbranding Jumbo supermarkten

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Grote reclame letters en winkelbranding Jumbo supermarkten” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Uniforme en eenduidige branding” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Jumbo is inmiddels een waar begrip geworden in Nederland. Deze supermarktketen uit Veghel is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste ketens van ons land en doet dit door middel van een universele formule voor elke afzonderlijke Jumbo-supermarkt zodat de consument precies weet wat hij of zij kan verwachten. Bij het standaardiseren van winkels is een eenduidige branding niet weg te denken en dit is precies wat 3Tac, in samenwerking met RGO (Reclame Groep Oss) al enkele jaren mag verzorgen.

Uniforme en eenduidige branding is een perfect middel om een relatie op te bouwen met uw potentiële klant en zorgt voor een duidelijk visitekaartje naar de buitenwereld. Elke Jumbo Supermarkt hanteert inmiddels dezelfde formule en dezelfde vorm van bewegwijzering, wat zorgt voor structuur en rust in de winkel.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][us_image image=”1230″ style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”285,287,2307,2341″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5364″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”Totaaloplossing” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Op het gebied van lichtreclame oplossingen heeft 3Tac al een jarenlange relatie met Jumbo Supermarkten. Voor Jumbo maakt 3Tac echter niet alleen “klassieke” lichtreclame zoals lichtbak reclame en grote reclame letters, maar bieden wij een totaaloplossing op het gebied van reclame-uitingen voor diverse Jumbo supermarkt filialen in Nederland. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook spandoeken, routingborden en andere bewegwijzering, koofbelettering en nog veel meer. De uitstraling op de vier distributiecentra, zoals in Woerden langs de A12, is eveneens door 3Tac verzorgd.

Branding en Marketing oplossingen

In de beginjaren bestond de expansie van Jumbo Supermarkten uit een geleidelijke groei, die later door acquisities van o.a. Super de Boer en C1000 vestigingen sterk door ontwikkelde. Gedurende deze jaren heeft 3Tac landelijk zorg gedragen voor een zeer snelle ombouw van de winkeluitstraling van het supermarktconcern uit Veghel, Noord-Brabant.

[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5365″ us_bg_repeat=”repeat-x”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Grootschalige, veelomvattende totaaloplossingaanpak” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Het werk dat 3Tac voor Jumbo Supermarkten heeft gedaan is een goed voorbeeld van de grootschalige, veelomvattende totaaloplossingaanpak die wij kunnen bieden. We kunnen een omvangrijke winkeltransformatie goed aan omdat wij vrijwel alles zelf kunnen produceren en onze productiecapaciteit groot is. Van bestickeringen tot geavanceerde lichtinstallaties. Dit alles doen wij op basis van een grotendeels duurzaam productieproces (MVO prestatieladder). Ook de uitvoering is zo veel mogelijk duurzaam doordat 3Tac gebruik maakt van energiezuinige lichtreclame installaties die waar kan worden aangedreven door windturbines of zonnecellen. En dat ook nog eens met een lange levensduur en nagenoeg onderhoudsvrij. Wel zo handig in een markt die bijna nooit stilstaat!

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]