Duurzame LED schermen woonboulevard Oss

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Duurzame LED schermen woonboulevard Oss” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”‘Natuurlijk duurzaam!’” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]‘Natuurlijk duurzaam!’, met deze slogan kopt het duurzaamheidsverslag omtrent het gemeentehuis in Oss en dit is ook de boodschap die de gemeente Oss wil uitstralen naar de buitenwereld. De gemeente is dan ook al geruime tijd bezig met het implementeren van deze boodschap en doet dit onder andere door zelf het goede voorbeeld te geven in de vorm van de N329, beter bekend als ‘de weg van de toekomst’.

Deze weg is het toonbeeld van duurzaamheid en vernieuwing en de aangelegen Woonboulevard kon daarbij niet achterblijven.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=KxL99idfxQM”][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”669,667,668,1988″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5409″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”LED scherm opstelling bij woonboulevard Oss” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Op deze woonboulevard in Oss heeft 3Tac eind maart 2014 twee LED schermen (grote interactieve reclame schermen met LED verlichting), elk met een afmeting van 3 bij 5 meter, geïnstalleerd. Elk LED scherm is gemonteerd op een mast van 7 meter hoog. In aansluiting op het duurzame gemeentelijke energiebeleid in Oss en op de doelstelling van 3Tac met betrekking tot duurzame innovatie in lichtreclame zal bij de LED scherm opstelling een windturbine met een hoogte van 6,5 meter worden geplaatst, medio 2014. Een windturbine die zich kenmerkt door haar opvallende uiterlijk die relatief weinig ruimte in beslag weet te nemen en bijzonder stil is.

Energieneutrale oplossing

Door deze eigenschappen is de combinatie van een windturbine en de daarop aangesloten LED scherm opstelling uitermate geschikt om langs wegen, spoorwegen en bedrijventerreinen te plaatsen. Door de toepassing van deze windturbine zal bij dit project een energieneutrale oplossing worden gerealiseerd. Een perfecte uitstraling en communicatiemiddel, direct aan en passend bij de nieuwe “weg van de toekomst”.[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5410″ us_bg_repeat=”repeat-x”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Energieneutraal adverteren” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Op deze reclamepaal kunnen de nabij gelegen bedrijven en de gemeente Oss adverteren zonder hiermee zowel het milieu als hun energierekening te belasten.

Kijk voor meer informatie over een LED scherm op de productpagina.

Bent u geïnteresseerd in ledschermen of een andere implementatie van duurzame lichtreclame?

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]