Decoratieve en energiezuinige LED gevelreclame

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Decoratieve en energiezuinige LED gevelreclame” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Gevelreclame” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Op 30 januari 2012 werd de Schouwburg in Lochem feestelijk heropend na een ingrijpende renovatie. Eén van de opmerkelijkste vernieuwingen is de gevelreclame, zowel binnen in het pand als aan de buitenzijde, die door3Tac is geleverd.

In juli 2011 is de renovatie van het gehele theater gestart en werden de voorstellingen tijdelijk verhuisd naar een andere locatie. Tijdens de renovatie is gestreefd naar het energiezuinig en milieu verantwoord maken van het theater, waarbij de sfeer behouden zou blijven. De indeling van de Schouwburg werd gewijzigd, er is gewerkt aan betere zichtlijnen en er is veel aandacht besteed aan technische en akoestische verbeteringen. Ook heeft de Schouwburg een modernere uitstraling gekregen. Deze uitstraling is mede tot stand gekomen door de verlichting, zowel aan de binnenkant als aan de buitengevel.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][us_image image=”1231″ style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”5356,5357,5358,5359″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5360″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”Specialist op het gebied van lichttechniek” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor deze verlichting is het Osse 3TAC ingeschakeld. 3TAC is specialist op het gebied van lichttechniek en als eerste bedrijf in Nederland MVO gecertificeerd en partner van MVO Nederland. Dat maakt haar bij uitstek geschikt voor dit project. In de Schouwburg zijn op verschillende locaties RGB LED verlichtingsinstallaties gemonteerd.

alle kleuren weergegeven kunnen worden.

Hierbij bestaat de verlichting uit de primaire kleuren rood, groen en blauw waarmee door menging via bedieningspanelen alle kleuren weergegeven kunnen worden. Deze installaties zijn onder andere in de zaal, aan de buitengevel, in de toren, bij de garderobe en bij de ticketbalie gemonteerd in de vorm van lichtlijnen. Het resultaat is een sfeervolle, flexibele, moderne en tegelijkertijd duurzame verlichting van de Schouwburg.[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5361″ us_bg_repeat=”repeat-x”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Ook voor sfeerelementen” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]3TAC is specialist in lichtreclame, zowel LED als neon, en waar mogelijk wordt de verlichting gevoed door groene energie, zoals windturbines of zonnecolectoren. Voor reclameverlichting, maar ook voor sfeerelementen en zowel voor binnen- als buitentoepassingen. Verlichting bepaalt de sfeer van een omgeving en daarin ligt het werkterrein van 3TAC.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]