Buitenreclame ND Logistics door 3Tac vervangen

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Buitenreclame ND Logistics door 3Tac vervangen” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Buitenreclame en bewegwijzering” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]In opdracht van ND logistics heeft 3Tac voor 3 vestigingen in Nederland en 4 vestigingen in België buitenreclame en bewegwijzering aangebracht.

Aangezien ND Logistics het bedrijf Christian Salvesen, tevens logistiek dienstverlener, heeft overgenomen, heeft men 3Tac benaderd om de naamsaanduiding en buitenreclame van Christian Salvesen te vervangen. De opdracht bestond uit het verwijderen van de voormalige buitenreclame en het aanbrengen van de ND logo’s volgens het handboek, welke is opgesteld door het hoofdkantoor van ND te Frankrijk. In totaal is ongeveer 500 m2 buitenreclame aangebracht.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column text_color=”#000000″ width=”1/2″ el_class=”box-holder”][us_image image=”295″ style=”shadow-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”full” color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f2f2f2″][vc_column][us_grid post_type=”attachment” images=”294,296,295,2328″ orderby=”post__in” items_quantity=”” items_layout=”gallery_default” columns=”4″ items_gap=”4px” img_size=”us_600_600_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”4″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5372″][vc_column text_color=”#ffffff” width=”1/2″][us_separator size=”custom” height=”32px”][vc_custom_heading text=”Inclusief vergunningaanvraag ” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor de 3 vestigingen in Nederland heeft 3Tac tevens de vergunningaanvraag verzorgd. De looptijd voor het realiseren van het totale buitenreclame project bedroeg slechts 5 weken. In deze korte periode is ook het gehele vergunningstraject doorlopen. Voor de vestigingen in België was het aanvragen van een vergunning niet van toepassing.

Buitenreclame ND Logistics op diverse vlakken een uitdaging

De totale projectomvang dan wel afmeting van de borden, het feit dat er sprake was van ongelijke gevelbeplating, in combinatie met de snelle doorlooptijd, maakte de opdracht tot een uitdaging. Bij de vestiging in Tilburg zijn o.a. 2 buitenreclame borden van 21 x 6 meter gemonteerd. Bij de ombouw van alle buitenreclame borden op een nieuw verworven locatie weet 3Tac zich te onderscheiden door de totale ombouw in slechts enkele weken uit te voeren. Daarnaast heeft 3Tac een speciaal montagesysteem toegepast voor koelvrieshuizen.[/vc_column_text][us_separator size=”custom” height=”32px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”5373″ us_bg_repeat=”repeat-x”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Ook uw onverlichte reclame partner” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Kijkt u vooral eens op onze productpagina over buitenreclame en allerhande vormen van onverlichte reclame. Vragen? 3Tac helpt u graag verder.

ND Logistics is een divisie van ND Group, in 1979 opgericht door Norbert Dentressangle. Het van oorsprong Franse bedrijf is gespecialiseerd in transport en logistieke dienstverlening. ND Group heeft meerdere vestigingen in 13 landen en telt ongeveer 15.000 medewerkers.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row color_scheme=”custom” us_bg_color=”#f4f4f4″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”The art of Signing = 3TAC.” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid kan worden samengewerkt met vakmensen uit meerdere disciplines en dan is 3TAC in zijn element. Juist van die uitdagingen krijgen de vakmensen van 3TAC veel energie en wordt elk probleem altijd overwonnen.

Meer weten, neem contact op[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”witblok”][vc_custom_heading text=”Waarom 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text] van ontwerp tot eindproduct
ervaring complexe projecten
maatwerk en snelheid
eigen werkplaats en vakmensen
ICO-VCA-MVO 3 (Breeam)
erkend Signbedrijf SIBON
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]