EEN UITDAGING IN DE KLEUR BLAUW!

 

Lichtreclame maken in de kleur blauw voor LED of Neoninstallaties is geen gemakkelijke opgave. Blauw gaat namelijk snel overstralen, waardoor de reclame onleesbaar wordt (vervaagd in blauwe gloed). Een specialist als 3TAC weet echter waar je op moet letten bij het maken van een blauwe lichtreclame of gevelverlichting en slaagde er wederom in om voor PDCU personeelsdiensten een duidelijke leesbare blauwe lichtreclame te maken. In oktober 2016 verhuisde het bedrijf naar een mooie en goed bereikbare locatie in Uden, maar de zichtbaarheid van PDCU personeelsdiensten ontbrak nog. 3TAC wist dit probleem professioneel en kwalitatief goed op te lossen.

 

LOGO EN BEDRIJFSNAAM IN BLAUWE LED/DOOSLETTERS

3TAC slaagde erin om het logo en de bedrijfsnaam in blauwe LED letters te produceren, welke zelfs op afstand duidelijk leesbaar blijven. Het logo en de letters PDCU werden gemaakt in profiel 5 letters met ingebouwde LED modules. Voor het woord personeelsdiensten is gekozen voor een dunne behuizing met doorsteekletters om diepte te krijgen. Het geheel wordt verlicht door middel van ingebouwde LED modules. De installatie is zonder constructie direct tegen de gevel gemonteerd.  

 

DE HUISSTIJL BEHOUDEN

De directie van PDCU is erg tevreden met het resultaat. 3TAC ontving een positieve reactie van Marcel van Dijk, eigenaar van PDCU personeelsdiensten. “Door 3TAC heb ik mijn huisstijl kunnen behouden.” Dankzij de lichtreclame van 3TAC is PDCU personeelsdiensten beter zichtbaar in het straatbeeld van Uden.

Marcel van PDCU kreeg vele positieve reacties op zijn gloednieuwe Lichtreclame te Uden!