Over 3TAC

[vc_row gap=”1″ el_class=”kleurz”][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”OVER 3TAC” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text el_class=”kleurz”]3TAC is al 20 jaar toonaangevend op het gebied van creatieve en innovatieve lichtreclame. Ons ervaren en vakkundige team helpt u graag bij het bedenken, vormgeven en uitvoeren van uw reclameverlichting. Ons systeem van gestapelde ervaring zorgt er voor dat wij het hele scala aan reclameverlichting, van traditionele Neonverlichting tot moderne LED reclameborden, kunnen maken.

Heeft u een ingewikkelde klus of komt u er zelf niet meer uit? Dan wordt het voor ons pas echt interessant: creatieve hersenkrakers, specialistisch maatwerk, spoedklussen en duurzame lichtreclame oplossingen zijn onze specialiteit. Dat is de service van 3TAC!

3TAC ontwikkelt, vervaardigt en installeert alle denkbare vormen van lichtreclame. Variërend van aluminium lichtletters tot lichtbak reclame. Van gevelverlichting tot interieurverlichting. Wij maken reclameverlichting in elke vorm, van eenvoudige rechte LED reclameborden tot complex 3D Neon letters. 3TAC onderzoekt technische mogelijkheden, verzorgt vergunningen en kiest de juiste materialen. Ontwerp, productie én montage van lichtreclame en buitenreclame is maatwerk en gebeurt volgens de hoogste standaarden in de markt. 3TAC zichtbaar het verschil.

Meer informatie over de certificering van 3TAC vindt u onder innovatie.

Bent u geïnteresseerd in wat 3TAC voor u kan betekenen op het gebied van lichtreclame en visuele marketing en branding? Neem vrijblijvend contact op met 3TAC. Of bel direct naar 0412 – 62 88 62 of mail naar info@3tac.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_separator size=”custom” height=”60px”][vc_column_text el_class=”kleurx” css=”.vc_custom_1570537464508{padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #0a0a0a !important;}”]

3TAC CERTIFICERING EN KWALIFICATIES:

  • MVO Prestatieladder – algemeen haalbaar niveau-3
  • VCA-bedrijfscertificering (2008/5.1) sinds 19-10-2004.
  • NEN-EN-ISO 9001:2008
  • lichtreclame conform BREEAM
  • Erkend Signbedrijf – Sibon

Meer informatie over de certificering van 3Tac vindt u onder innovatie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”huge” gap=”35″ us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”1083″ us_bg_parallax=”vertical”][vc_column][us_image image=”1042″][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”texten”][vc_column][vc_custom_heading text=”DE SERVICE VAN 3TAC” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]3TAC ontwikkelt, vervaardigt en installeert alle denkbare vormen van lichtreclame. Variërend van aluminium lichtletters tot lichtbak reclame. Van gevelverlichting tot interieurverlichting. Wij maken reclameverlichting in elke vorm, van eenvoudige rechte led reclameborden tot complex 3D Neon letters. 3TAC onderzoekt technische mogelijkheden, verzorgt vergunningen en kiest de juiste materialen. Ontwerp, productie én montage van lichtreclame en buitenreclame is maatwerk en gebeurt volgens de hoogste standaarden in de markt.

En mocht er dan toch iets mis gaan, dan staan wij altijd voor u klaar. 3TAC lost storingen direct op, binnen 48 uur. Vanuit een sterk gevoel voor dienstverlening. En met de ambitie om steeds voorop te lopen in service en kwaliteit. 3TAC voert alle montages en installaties in eigen beheer uit. Goed en snel. De langdurige en hechte relaties met gerenommeerde opdrachtgevers spreken voor 3TAC.

Bent u geïnteresseerd in wat 3TAC voor u kan betekenen op het gebied van lichtreclame en visuele marketing en branding? Neem vrijblijvend contact op met 3TAC. Of bel direct naar 0412 – 62 88 62 of mail naar info@3tac.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”huge” gap=”35″ us_bg_image_source=”media” us_bg_image=”1090″ us_bg_parallax=”vertical”][vc_column][us_image image=”1042″][/vc_column][/vc_row]