Voor BrandLoyalty, een internationale aanbieder van loyalty programma’s en acties in de supermarktsector, installeerde 3Tac gevelreclame van 9 meter hoog en 1,4 meter breed en een letterdikte van 120 millimeter voor de locatie in Maasbree. De gevelreclame is eveneens voorzien van LED en is gebouwd onder de Breeam certificering.

BrandLoyalty is internationale aanbieder van loyalty programma’s en acties in de supermarktsector. Programma’s die concurrentievoordeel opleveren, de customer lifetime value vergroten door loyale klanten te belonen, het merk meer uitstraling geven en een positieve return on investment te genereren. BrandLoyalty coordineert het volledige actietraject, van de analyse van klantgegevens tot de uitvoering en inkoop van actieartikelen.

U kunt meer lezen over de gevelreclame van 3Tac op onze productpagina.

Uw bedrijfspand leeft helemaal op wanneer deze is aangekleed met sfeerverlichting op de gevel. Zowel overdag als ’s nachts! 3Tac is toonaangevend als het gaat om de aankleding van diverse theaters, beursgebouwen maar ook kleinere ondernemingen zoals restaurants en bedrijfspanden. Deze ultieme benadrukking van uw bedrijf kan door middel van zowel LED als neonverlichting. De keuze is geheel aan u. Lichtgevende lichtletters op uw winkel of de complete gevel van uw theater laten oplichten door middel van LED en/of neon? Geen probleem voor 3Tac.

Meer informatie over gevelreclame of gratis een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op met 3Tac. Of bel direct naar 0412 – 62 88 62 of mail naar info@3tac.nl