het Neon atelier

Neon Quotes

Zeg het met neon!

 

Je favoriete songtekst, citaat of veelzeggende spreuk: uitgevoerd in neon maakt jouw boodschap dubbel zoveel indruk.

 

Nieuwsgierig geworden of heb je al een gaaf idee? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Webshop/Nepshop

De eerste neonletter knippert van W naar N zodat er “webshop” of “nepshop” is te lezen. Deze neon quote was onderdeel van een nationale campagne van ConsuWijzer om consumenten bewust te maken van het bestaan van frauduleuze webshops.

 

 

 

Sonos

Door de bewegende elementen in deze neonsign werden er veel bezoekers aangetrokken tot de beursstand van Sonos.

Zee&Zo visspecialiteiten Den Bosch

Een visrestaurant in Den Bosch heeft gekozen voor een passende quote om meer sfeer toe te voegen aan het interieur.

 

 

 

Inspiratie voor vakmanschap

Een inspirerende quote op kantoor.

Wil je buiten de gebaande paden?

ONTDEK ONZE BEPROEFDE AANPAK

Neon is uitermate geschikt om op een creatieve en kunstzinnige manier eruit te springen. Omdat alle denkbare vormen met de hand op maat gemaakt kunnen worden ontstaat er altijd een nieuw en verrassend beeld. Van ontwikkeling, ontwerp, productie tot installatie. Allemaal onder één dak met één vast team.

 1. VERTEL ONS JE WENSEN OF STUUR ONS JOUW ONTWERP

Of je nu al precies weet wat je wilt, of nog wat inspiratie nodig hebt, onze ontwerpafdeling denkt graag met je mee en kan overal in adviseren (ook in de keuze tussen glas-neon en LED neon).

2. OFFERTE EN ADVIES

Op basis van jouw wensen, komen we bij je terug met een eerste prijsindicatie en zetten alle mogelijkheden, tips en advies voor je op een rijtje.

3. ONTWERP & PRODUCTIE

Na akkoord gaan we aan de slag! We bespreken samen de details, brainstormen en optimaliseren jouw design tot in de puntjes. Als alles is uitgetekend, gaan we direct door met de productie in onze werkplaats of glasblazerij. Wij halen altijd onze deadline!

4. INSTALLATIE

Je project is klaar voor installatie. Deze installatie vindt in overleg plaats op locatie, door onze eigen vakmannen met jarenlange ervaring, training en certificaten.

 

Floor

Floor Timmers

Commercieel manager 3TAC

Hoe kunnen wij je helpen om jouw merk beter zichtbaar maken?. Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

Bel 0412 628862 of stuur me een mailtje via floor.timmers@3tac.nl

DE KRACHT VAN NEON

HET KARAKTER VAN ÉCHT GLAS.

De uitstraling van een authentiek neonsign is niet te evenaren. De combinatie van handgebogen glas met verschillende lichtkleuren zorgt voor een unieke ambiance. Neon was één van de eerste lichtreclame technieken en was decennia lang dé manier
om klanten aan te trekken. Tegenwoordig is de economische noodzaak wat afgenomen en bevindt neon zich in een nichemarkt. Het heeft een eigen kunstzinnige status gekregen. Daarmee is neon uitermate geschikt als stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Veelgestelde vragen

IS NEON VERLICHTING KWESTBAAR?

Neon letters worden gemaakt van glas en dat is kwetsbaar. Maar we zorgen altijd voor een gedegen advies. Wanneer er voor neon gekozen wordt dan doen we dat omdat het kan: veilig en zonder risico’s. Iedere lichtbron vraagt om een veilige en zorgvuldige plaatsing, en daarin hebben we jarenlange ervaring.

VRAAGT NEON VERLICHTING VEEL ONDERHOUD?

3TAC levert dermate hoge kwaliteit dat onze neon installaties nauwelijks onderhoud vragen. 3TAC wordt vaak ingeschakeld bij knipperende, slechte toepassingen. Wij doen het niet of we doen het uitmuntend.

IS NEON VERLICHTING DUUR?

Zoals bij alle vormen van reclame geldt de vraag: wat is het rendement van deze vorm van lichtreclame? Die is bij neon top. Door de vele mogelijkheden voor ontwerpers, de lange levensduur en de unieke uitstraling haal je echt iets unieks in huis met een buitengewoon groot effect.