het Neon atelier

Neon logo’s

gegarandeerd opvallend

 

Met een neon ontwerp aan de muur, wordt je bedrijf en je branding extreem zichtbaar. Breng zowel exterieur als interieur tot leven met het vakmanschap uit onze eigen glasblazerij!

Iets voor jou? Vraag vrijblijvend een neon offerte aan!

UGG

UGG neon logo veilig getransporteerd naar Berlijn waar de neon is gebruikt op een beurs.

  Polly maggoo

  Om de shotjesbar van het gezellige Tilburgse café een authentieke sfeer te geven het logo in neon verzorgt.

  Genoeg Gelachen

  Op maat gemaakt neon logo voor Het Televisieprogramma ‘Genoeg Gelachen’

  Dolphin Metal Seperation

  Een unieke combinatie van LED en neon. De dolfijn van is neon en de rest van de signing is bestuurbaar LED.

  Birra Moretti

  Het nieuwe restaurant in de KASerne in ‘s-Hertogenbosch voorzien van neon signs.

  Marlou Volkerink

  Neon logo met een cassette voor makkelijke bevestiging aan de muur van haar thuiskantoor.

  Zet die extra stap met uw logo

  ONTDEK ONZE BEPROEFDE AANPAK

  Neon is uitermate geschikt om op een creatieve en kunstzinnige manier eruit te springen. Omdat alle denkbare vormen met de hand op maat gemaakt kunnen worden ontstaat er altijd een nieuw en verrassend beeld. Van ontwikkeling, ontwerp, productie tot installatie. Allemaal onder één dak met één vast team.

   1. VERTEL ONS JE WENSEN OF STUUR ONS JOUW ONTWERP

  Of je nu al precies weet wat je wilt, of nog wat inspiratie nodig hebt, onze ontwerpafdeling denkt graag met je mee en kan overal in adviseren (ook in de keuze tussen glas-neon en LED neon).

  2. OFFERTE EN ADVIES

  Op basis van jouw wensen, komen we bij je terug met een eerste prijsindicatie en zetten alle mogelijkheden, tips en advies voor je op een rijtje.

  3. ONTWERP & PRODUCTIE

  Na akkoord gaan we aan de slag! We bespreken samen de details, brainstormen en optimaliseren jouw design tot in de puntjes. Als alles is uitgetekend, gaan we direct door met de productie in onze werkplaats of glasblazerij. Wij halen altijd onze deadline!

  4. INSTALLATIE

  Je project is klaar voor installatie. Deze installatie vindt in overleg plaats op locatie, door onze eigen vakmannen met jarenlange ervaring, training en certificaten.

   

  Floor

  Floor Timmers

  Commercieel manager 3TAC 

  Hoe kunnen wij je helpen om jouw merk beter zichtbaar maken?. Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

  Bel 0412 628862 of stuur me een mailtje via floor.timmers@3tac.nl

   

   

   

  DE KRACHT VAN NEON

  HET KARAKTER VAN ÉCHT GLAS.

  De uitstraling van een authentiek neonsign is niet te evenaren. De combinatie van handgebogen glas met verschillende lichtkleuren zorgt voor een unieke ambiance. Neon was één van de eerste lichtreclame technieken en was decennia lang dé manier om klanten aan te trekken. Tegenwoordig is de economische noodzaak wat afgenomen en bevindt neon zich in een nichemarkt, het heeft een eigen kunstzinnige status gekregen. Daarmee is neon uitermate geschikt als stijlvolle
  toevoeging aan uw interieur.

  Veelgestelde vragen

  IS NEON VERLICHTING KWETSBAAR?

  Neon letters worden gemaakt van glas en dat is kwetsbaar. Maar we zorgen altijd voor een gedegen advies. Wanneer er voor neon gekozen wordt dan doen we dat omdat het kan: veilig en zonder risico’s. Iedere lichtbron vraagt om een veilige en zorgvuldige plaatsing, en daarin hebben we jarenlange ervaring.

  VRAAGT NEON VERLICHTING VEEL ONDERHOUD?

  3TAC levert dermate hoge kwaliteit dat onze neon installaties nauwelijks onderhoud vragen. 3TAC wordt vaak ingeschakeld bij knipperende, slechte toepassingen. Wij doen het niet of we doen het uitmuntend.

  IS NEON VERLICHTING DUURZAAM?

  In tegenstelling tot wat veel wordt gedacht is neon verlichting qua energieverbruik net zo goed en soms wel beter dan LED verlichting. Daarnaast wordt originele neon gemaakt van glas en is daarom volledig recyclebaar.

  IS NEON VERLICHTING DUUR?

  Zoals bij alle vormen van reclame geldt de vraag: wat is het rendement van deze vorm van lichtreclame? Die is bij neon top. Door de vele mogelijkheden voor ontwerpers, de lange levensduur en de unieke uitstraling haal je echt iets unieks in huis met een buitengewoon groot effect.

  Samenwerken?

  Ben je op zoek naar een partner die jouw verhaal kan uitwerken naar een origineel lichtkunstwerk? Daar worden we bij 3TAC ontzettend blij van! Wat je visie ook is, we gaan er graag mee aan de slag. Hierbij kunnen we de knop zo ver opendraaien als je wilt. We kunnen uitvoeren, maar denken ook op conceptueel vlak vaak mee met onze opdrachtgevers!