het Neon atelier

Neon exterieur

Grijp de aandacht

Laten we je bedrijf in de spotlights zetten! We gaan graag samen aan de tekentafel zitten, voor dat ene, unieke idee waarnaar je op zoek bent. We hebben een eigen glasblazerij waar we enkel gebruikmaken van hoogwaardige en duurzame materialen. Naar wens verzorgen we vergunningen, plaatsing en montage. En we leveren áltijd binnen de deadline.

  Euretco

  Qurius - Zaltbommel

  De Gruyter Fabriek - 's-Hertogenbosch

  Van Gend en Loos

  Zo gaan wij aan de slag

  ONZE AANPAK

  Neon is uitermate geschikt om op een creatieve en kunstzinnige manier eruit te springen. Omdat alle denkbare vormen met de hand op maat gemaakt kunnen worden ontstaat er altijd een nieuw en verrassend beeld. Van ontwikkeling en ontwerp tot productie en installatie; met ons vaste team van ambachtelijke experts realiseren we ieder project in eigen huis, onder één dak.

  1. VERTEL ONS JE WENSEN OF STUUR ONS JOUW ONTWERP

  Of je nu al precies weet wat je wilt, of nog wat inspiratie nodig hebt, onze ontwerpafdeling denkt graag met je mee en kan overal in adviseren (ook in de keuze tussen glas-neon en LED neon).

  2. OFFERTE EN ADVIES

  Op basis van jouw wensen, komen we bij je terug met een eerste prijsindicatie en zetten alle mogelijkheden, tips en advies voor je op een rijtje.

  3. ONTWERP & PRODUCTIE

  Na akkoord gaan we aan de slag! We bespreken samen de details, brainstormen en optimaliseren jouw design tot in de puntjes. Als alles is uitgetekend, gaan we direct door met de productie in onze werkplaats of glasblazerij. Wij halen altijd onze deadline!

  4. INSTALLATIE

  Je project is klaar voor installatie. Deze installatie vindt in overleg plaats op locatie, door onze eigen vakmannen met jarenlange ervaring, training en certificaten.

   

  Floor Timmers

  Commercieel manager 3TAC

  Hoe kunnen wij je helpen om jouw merk beter zichtbaar maken? Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

  Bel 0412 628862 of stuur me een mailtje via floor.timmers@3tac.nl

   

  DE KRACHT VAN NEON

  HET KARAKTER VAN éCHT GLAS.

  De uitstraling van een authentiek neon sign is niet te evenaren. De combinatie van handgebogen glas met verschillende lichtkleuren zorgt voor een unieke ambiance. Neon was één van de eerste lichtreclame technieken en was decennia lang dé manier om klanten aan te trekken. Tegenwoordig is de economische noodzaak wat afgenomen en bevindt neon zich in een nichemarkt. Bovendien heeft neon een eigen kunstzinnige status gekregen, waardoor het vaak gebruikt wordt om een statement te maken in exterieurs.

  Veelgestelde vragen

  IS NEON VERLICHTING KWETSBAAR?

  Neon letters worden gemaakt van glas en dat is kwetsbaar. Maar we zorgen altijd voor een gedegen advies. Wanneer er voor neon gekozen wordt dan doen we dat omdat het kan: veilig en zonder risico’s. Iedere lichtbron vraagt om een veilige en zorgvuldige plaatsing, en daarin hebben we jarenlange ervaring.

  VRAAGT NEON VERLICHTING VEEL ONDERHOUD?

  3TAC levert dermate hoge kwaliteit dat onze neon installaties nauwelijks onderhoud vragen. 3TAC wordt vaak ingeschakeld bij knipperende, slechte toepassingen. Wij doen het niet of we doen het uitmuntend. 

  IS NEON VERLICHTING DUUR?

  Zoals bij alle vormen van reclame geldt de vraag: wat is het rendement van deze vorm van lichtreclame? Die is bij neon top. Door de vele mogelijkheden voor ontwerpers, de lange levensduur en de unieke uitstraling haal je echt iets unieks in huis met een buitengewoon groot effect.