LED-reclame is de manier om op te vallen met uw bedrijf.Voor het trekken van aandacht zijn NEON Letters een uitstekende oplossing. Bent u nu een groot of klein bedrijf, dat maakt voor 3TAC niet uit. Gevelreclame is hét visitekaartje op afstand en dichtbij. Wilt u het interieur uw bedrijf een andere uitstraling geven? 3TAC werkt graag met u samen aan lichtprojecten voor uw bedrijf. Lichtreclame kunt u toepassen om extra aandacht te krijgen voor uw winkel of bedrijfspand. Vergeet ook niet uw ontvangstruimte, bedrijfskantine of een andere ruimte waar veel bezoekers komen. Er is heel veel mogelijk op het gebied van lichtreclame. 3TAC staat klaar om u te adviezen en helpen kiezen bij de reclameverlichting die bij u en uw bedrijf past. U ontvangt gratis een offerte met advies en kosten. Wilt u gaan voor klassieke Neonverlichting, maar dan duurzaam en milieuvriendelijk uitgevoerd? U krijgt dan de vertrouwde heldere, sfeervolle en toch subtiele Neonverlichting met de laatste technische en creatieve ontwikkelingen. Of wilt u gaan voor LED lichtreclame? LED lichtreclame is modern, heeft een zeer laag energieverbruik en is vrijwel onderhoudsvrij. De kosten van LED lichtreclame zijn daarom goed te controleren. Lampenvervanging hoeft niet meer te gebeuren en er is bovendien weinig warmte afstraling. LED lichtreclame is ideaal voor publieke ruimtes, zoals horeca, scholen, discotheken en drive-in shows. U kunt ook kiezen voor grote interactieve LED schermen. LED schermen zijn leverbaar is diverse afmetingen en kleuren.

Duurzaamheid Met duurzaamheid komen we bij het derde speerpunt van 3TAC. Lichtreclame kan ook prima milieuvriendelijk zijn.

Kosten, de kosten van lichtreclame hoeft niet kostbaar te zijn. Innovatie mengt zich samen met kwaliteit, dat is 3TAC

Techniek, 3TAC gelooft dat innovatieve lichtreclame voortkomt uit vakmanschap en duurzame, toekomstgerichte productiemethoden.