Het AFAS Circustheater is vooral beroemd door de indrukwekkende musicals van Joop van den Ende Theaterproducties: Het AFAS Circustheater in Den Haag (Scheveningen). Het bijzondere gebouw is met de jaren uitgegroeid tot een indrukwekkende en stijlvolle locatie, waarbij zowel overdag als ’s avonds diverse activiteiten en voorstellingen worden gegeven.

LED verlichting met behoud van de huisstijl

Omdat het Circustheater vanzelfsprekend een eigen huisstijl heeft, was het voor 3TAC belangrijk om de speciale kleur geel zo goed mogelijk te benaderen. Met een 12 kanaals RGB installatie is led verlichting met warm witte led lijnen aangevuld.

Met de 12 kanaals uitvoering was het mogelijk om ook andere kleuren toe te voegen bij de barren. In de kolommen en wand armaturen is gekozen voor een 4 kanaals led installatie.

Aanpassing bij speciale evenementen

Door de stand-alone units is het mogelijk om de LED verlichting bij speciale evenementen en verlichting aan te passen in de huisstijlkleuren van bepaalde klanten. Conform de wensen van deze klanten is dit een unieke constructie die het mogelijk maakt om bepaalde evenementen sneller herkenbaarheid mee te geven. De installatie is plug & play gemaakt voor integratie in een centraal systeem in de toekomst.

LED verlichting en speciale effecten

LED verlichting maakt het mogelijk om toekomstgericht mee te denken met de klant en specifieke wensen zo goed mogelijk vorm te geven en terug te laten komen in de technieken en toepassingen die 3TAC in huis heeft. Als specialist op het gebied van verlichting en lichtreclame zijn wij in staat om alle mogelijke opties te bieden die de huisstijl, het imago en de uitstraling van een bedrijf in speciale effecten weergeven.