de LED studio

LED schermen

Laat je bedrijf dag & nacht opvallen!

Bij de inzet van LED schermen is er veel mogelijk voor je pand. Vormen en kleuren zijn geen beperking. We leveren altijd maatwerk advies en producten, bieden een uitmuntende service én zorgen voor een snelle levering. Sterker nog: een krappe deadline geeft ons energie!

DeLaMar Theater

DeLaMar Theater heeft een innovatief dubbelzijdig LED scherm op haar gevel zodat zowel aan de rechterzijde als aan de linkerzijde passanten het wisselende beeld op het scherm kunnen zien.

Bert Story Waardenburg

Op de gevel van de showroom van Bert Story in Waardenburg is gekozen voor LED scherm om verschillende beelden te laten zien. Deze is zichtbaar vanaf de A2.

Expo Houten

De evenementenlocatie in Houten is nu extra goed zichtbaar door dit wel erg bijzondere LED scherm! Zij kunnen eigen content en aankondigingen laten zien op dit gebogen LED scherm wat perfect op hun gevel past.

Woonboulevard Oss

De woonboulevard in Oss heeft een opvallend LED scherm op hoogte geplaatst waar afwisselende beelden te zien zijn van alle aanwezige foto’s op de Woonboulevard.

ETTU

Bovenop het pand van ETTU.nl, pal naast de A12 bij afslag Gouda, staat dit LED scherm. Op deze manier heeft ETTU de mogelijkheid om dynamische beelden van hunzelf te laten zien.

Zo gaan wij aan de slag

ONTDEK ONZE BEPROEFDE AANPAK

Van ontwikkeling, ontwerp, productie tot installatie. Allemaal onder één dak met één vast team.

1. Advies

We oriënteren graag samen om te kijken naar jouw wensen en de daarin technische mogelijkheden. Jij kiest het gewenste formaat, wij brengen op basis hiervan een advies uit, maken een ontwerp, tekenen dit in op de gewenste locatie en stellen vrijblijvend een complete offerte op. Binnen no time hangt jouw LED scherm daar waar jij ze wilt hebben!  

2. Offerte

Op basis van ons gesprek, de ideeën en ons voorstel ontvangt je van ons een offerte. Hierbij houden we rekening met de gewenste levertijd, een mogelijk vergunningstraject en de wijze van installatie.

3. Ontwerp & productie

Na akkoord van de offerte gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met een definitief ontwerp dat wordt gebruikt voor de productie van jouw producten. De levertijden zijn in overleg.

4. Installatie

Jouw gekozen product is klaar voor levering! De installatie vindt plaats in overleg op locatie door onze eigen vakmannen met jarenlange ervaring, training en certificaten.

Floor Timmers

Commercieel manager 3TAC 

Ik ben nieuwsgierig naar jouw ideeën. Zullen we samen de mogelijkheden bespreken? Bel 0412 628862 of stuur me een mailtje via floor.timmers@3tac.nl .

 

 

 

meer attentiewaarde  voor je bedrijf

maak je merk zichtbaar!

 

De mogelijkheden om je boodschap te visualiseren zijn eindeloos. Door middel van een LED-scherm kun je geheel op maat gemaakte content delen. Denk aan dynamische beelden, wisselende logo’s of een boodschap die inspeelt op de actualiteit. Communiceer een presentatie waarin je jouw visie uitdraagt, een leuke kerstgroet of een felicitatie wanneer Nederland eindelijk het WK voetbal wint. Met een LED-scherm kun je alle kanten op! Bovendien zijn LED schermen ideaal voor bedrijfsverzamelgebouwen.

een duurzame oplossing

bij 3TAC al jarenlang de norm

 

3TAC werkt vanuit een groene levensduur visie. Door het gebruik van hoogwaardige basismaterialen en vakmanschap is de kans op storing tot een minimum beperkt. 

Hierbij hanteren we het hoogste niveau van certificering: VCA, ISO en MVO Prestatieladder. 

 

Veelgestelde vragen

Gebruikt een LED scherm veel stroom?

LED technologie is een moderne techniek waarbij vrijwel alle stroom wordt omgezet in licht. Daarom kunnen de meeste schermen ook gewoon op een normaal stopcontact worden aangesloten. Bovendien kun je zelf de lichtintensiteit van het scherm instellen. Een indoor scherm van bijvoorbeeld 4 vierkante meter kost per dag slechts 1,5 euro aan stroom.

Moet ik speciale apparatuur hebben om een LED scherm te kunnen gebruiken?

Nee, een groot formaat LED scherm werkt net zo eenvoudig als het aansluiten van een computer beeldscherm of beamer. Je sluit eenvoudig verschillende bronnen aan zoals een computer of laptop, een dvd speler of een videomixer. Bijvoorbeeld om een PowerPoint, een YouTube film of DVD af te spelen.

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een LED scherm?

Een vergunning voor een LED scherm is niet altijd nodig. Voor een evenement valt dit onder de evenementenvergunning. Een mobiel scherm (op aanhanger of pick-up truck) mag drie dagen op één plek blijven staan. Voor een LED scherm binnen, of in een etalage is geen vergunning nodig. Voor een permanent scherm buiten, aan het
pand of op eigen terrein is wel een vergunning nodig.

Een omgevingsvergunning kun je aanvragen bij je gemeente. Hierbij helpen we je graag!