Op donderdag 20 maart 2014 is de plaatsing van de geheel groene reclamemast met LED schermen op de Woonboulevard in Oss een feit. Duurzaamheid en lichtreclame blijven een uitdagende combinatie, een uitdaging die lichtreclamespecialist 3Tac uit Oss al jaren met veel plezier aangaat in samenwerking met haar klanten. Het opvallende resultaat mag gezien mag worden.

De reclamemast bestaat uit een paal van 5 meter hoog met daarop twee LED schermen gemonteerd.  Deze LED schermen hebben een afmeting van 3 bij 5 meter en zijn door LED bijzonder energiezuinig. Later dit jaar zal een windturbine gemonteerd worden wat de mast volledig klimaatneutraal maakt.

Groot formaat LED schermen zijn de manier om interactieve buitenreclame toe te passen in deze digitale wereld. Een LED scherm is energiezuinig, uitermate opvallend en ideaal voor het weergeven van digitale content. 3Tac kan LED schermen leveren is diverse soorten en maten, voor binnen en voor buiten, en u tevens adviseren over duurzaamheid, software, vergunningstrajecten en onderhoud.

LED schermen maken een ware opmars in het moderne Nederlandse landschap. Logisch, een combinatie van licht en beweging is een echte ‘eyecatcher’ waar men niet omheen kan. Een LED scherm is enormflexibel en de informatie en content die u wilt presenteren worden alleen beperkt door uw eigencreativiteit. Denkt u bijvoorbeeld aan de aankleding van een theater of evenementenhal of de inzet van een LED scherm als interactief billboard.

Benieuwd wat 3Tac voor u zou kunnen doen met betrekking tot LED-schermen? Neem vrijblijvend contact op met 3Tac. Of bel direct naar 0412 – 62 88 62 of mail naar info@3tac.nl