ETTU is een bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van SharePoint oplossingen met als doel het optimaliseren van kennisuitwisseling binnen verschillende organisaties. ETTU zorgt er voor dat dagelijkse organisatieprocessen optimaal ondersteund worden door SharePoint te implementeren binnen bedrijven.

LED scherm van 11 meter breed en 2 meter hoog

ETTU heeft een schitterend pand direct aan de A12 bij Gouda, dagelijks passeren daar tien duizenden auto’s het pand. ETTU wilde hun locatie en unieke pand gebruiken om reclame te maken. De gedachte ging uit naar een LED scherm en zo namen zij contact op met de specialist op dat gebied, 3TAC uit Oss. 3TAC maakte een ontwerp voor een LED scherm van 11 meter breed en 2 meter hoog met bijbehorende constructie, te plaatsen op het 20 meter hoge dak. ETTU gaf het vertrouwen aan 3TAC, op 11 maart jl. is het scherm met constructie geplaatst door de eigen vakmensen van 3TAC. Het resultaat mag er wezen, het prachtige scherm is de gehele dag (overdag en ’s nachts) helder en goed te zien vanaf de snelweg A12. Door de meegeleverde software kan ETTU zelf hun reclameboodschappen aanpassen op elk gewenst moment.

Een uitstraling die gezien mag worden

Bart Scheffer, Marketing en Communicatie Manager van ETTU: “Wij hadden al langer de wens om zichtbaar te zijn vanaf de snelweg. Om dit te realiseren, heb je verschillende mogelijkheden. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een dynamische oplossing in de vorm van een LED scherm, waarop we wisselende teksten en logo’s kunnen projecteren. 3TAC heeft ons hier perfect in ondersteund en proactief meegedacht met de mogelijkheden. Wij kijken dan ook terug op een uiterst succesvol project met een prachtig LED scherm als resultaat!”

Het scherm zal gebruikt worden om reclame te laten zien van meerdere bedrijven in het bedrijfspand waar ETTU gevestigd is en eventueel van omliggende bedrijven. 3TAC heeft ervoor gezorgd dat ETTU een uitstraling heeft die gezien mag worden.

LED SCHERMEN

Een LED scherm hoeft niet duur of energieverspillend te zijn. LED schermen zijn er in alle soorten en maten. Het is ook mogelijk om door 3Tac LED schermen te laten plaatsen die volledig klimaatneutraal zijn door slim gebruik te maken van windenergie (door middel van een windturbine). LED displays zijn verkrijgbaar in diverse pixel pitch formaten (P3, P4, P16 en P20) en zo in diverse situaties implementeerbaar. LED schermen hebben een laag stroomverbruik en zijn desalniettemin bijzonder helder te noemen. LED schermen zijn tevens geschikt voor zowel indoor- als outdoor toepassingen en hebben een zeer lange levensduur.

Op de werk plaats van 3TAC

Finale test Led scherm

Meer informatie over LED schermen of gratis een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op met 3Tac. Of bel direct naar 0412 – 62 88 62 of mail naar info@3tac.nl