Kleur bekennen voor BrandDeli

BrandDeli is een mediabedrijf dat onder meer verantwoordelijk is voor de verkoop van spot, online en brand partnerships voor verschillende tv-merken en online platformen. Natuurlijk dient de reclame van een mediabedrijf voor eigen promotiedoeleinden ook in orde te zijn. Daarom benaderde BrandDeli 3TAC voor een mooi staaltje lichtreclame. Het mediabedrijf wenste doosletters die van kleur konden veranderen en daar kon 3TAC, als specialist in lichtreclame, wel voor zorgen.

Kleurverloop of zelf de kleur instellen

In eerste instantie werd deze installatie volledig wit uitlichtend geplaatst. Op verzoek van Branddeli werd dit aangepast naar een extra optie om buiten de witte verlichting de lichtkleur te laten verlopen.

3TAC bood BrandDeli twee verschillende opties aan. Het mediabedrijf kon er enerzijds voor kiezen om de volledige tekst van kleur te laten verlopen, anderzijds bestond de optie om iedere letter in te stellen op een aparte kleur. BrandDeli koos voor de eerste optie, waarbij de tekst in de kleuren groen, geel, rood, roze, blauw en wit te zien zou zijn. 3TAC verzorgde het volledige proces, vanaf het ophalen van de bestaande installatie tot het inbouwen van de RGB led modules en van het dimbaar aansluiten van de bestaande witte led modules tot de retourlevering.