De samenwerking tussen Itec en 3TAC is duurzaam in meerdere opzichten.

Directeur Dennis van der Bij verwoordt het als volgt: ‘Ons pand zit direct aan de A2 bij Zaltbommel. Geen lichtreclame zou dus een gemiste kans zijn. 3TAC heeft zeven jaar geleden de verlichting aan de buitenkant van ons gebouw gerealiseerd met daarin onze naam en in de huisstijlkleuren rood, wit, blauw en oranje. Nu is een blauwe neonlijn aangebracht rondom het hele pand. Vooral die neonlijn is niet te missen; in het donker is het gebouw van ITEC een markante verschijning.”

3TAC vaste partner voor Signing van ITEC

ITEC heette voorheen Holland Office Group, maar de samenwerking met 3TAC is vanaf 20 jaar geleden hecht. Beide directeuren Dennis van der Bij en Renée Huizenga van 3TAC noemen het een duurzame relatie omdat de samenwerking vanaf het eerste contact helder en creatief is gebleken.

Neontechniek en vormgeving
Er is gebruik gemaakt van een Neon contour lijn om  een  geheel van het gebouwencomplex te maken. Er is voor Neon gekozen omdat de kleur blauw zo veel beter en scherper zichtbaar is dan wanneer dit met LED doosletter gedaan zou zijn.

Creatief en duurzaam
3TAC heeft op een creatieve wijze de bestaande lichtreclame duurzaam ingepast door de twee  installaties op het dak van het oude pand op te splitsen en op elk pand een van de installaties te plaatsen. Ook de loopbrug tussen de twee hogere gebouwen is van een Neon contourlijn voorzien om de twee gebouwen ook visueel met elkaar te verbinden.

lichtreclame itec

 

Over ITEC (voorheen Holland Office Group)

Het hoofdkantoor van ITEC ligt aan de A2 bij Zaltbommel en de andere vestigingen zijn in Amersfoort, Barendrecht en Antwerpen België. Itec is dé specialist in het beheren van documentenstromen! Sterk in totaaloplossingen op maat voor de documentenstroom. Itec bestaat sinds 1987, is actief in de Benelux en heeft meer dan 300 medewekers. Itec is onderscheidend door: merkonafhankelijkheid, snelle levering uit voorraad, logistieke zelfstandigheid, sterke serviceverlening en een eigen ‘DocuFlow concept’.