Innovatief vakmanschap

[vc_row gap=”1″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Innovatief vakmanschap” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text el_class=”kleurz”]Innovatief vakmanschap is het tweede speerpunt van 3TAC. Lichtreclame is bijna altijd maatwerk en vereist dan ook telkens weer een unieke kijk op elk project. Dit brengt met zich mee dat lichtreclame altijd een ambacht zal blijven en veel toepassingen niet machinaal te produceren zijn. Wij zijn al jarenlang actief in de lichtreclame branche en hebben dan ook specialisten in dienst die elk finesse van het vak tot in de puntjes beheersen. Wij denken proactief met onze klanten mee en weten vrijwel overal een mouw aan te passen. Onze kennis omtrent lichtreclame zorgt ervoor dat wij in elke situatie voor u een selectie kunnen maken omtrent de inzetbare middelen. Denk bijvoorbeeld aan de keuze tussen LED of Neon. 3TAC is dus al 20 jaar dé specialist lichtreclame.

3TAC: AL JAREN EEN BEGRIP IN LICHTRECLAME

Wij zijn geen nieuwe speler op de markt als het gaat om fabriceren van unieke lichtreclame toepassingen en zijn al meer dan twintig jaar een begrip in Nederland. Wanneer u kiest voor 3TAC kiest u voor ervaring, vakkundigheid en een constant streven naar perfectie. Zo hebben wij onze eigen ontwerper in dienst maar ook een aantal glasblazers, monteurs enzovoorts, die al jaren onze klanten naar tevredenheid weten te helpen. Door deze smeltkroes van kennis leveren wij dus een kwalitatief hoogstaand product dat jaren mee zal kunnen gaan.

3TAC ALS OPLEIDINGSINSTITUUT

3TAC heeft als een van de weinige lichtreclame bedrijven in Nederland nog een eigen glasblazerij en kan zo creatief inspringen op uw lichtreclame vraag. Het blazen en vormen van bijvoorbeeld neonbuizen is een proces wat nog steeds met de hand gedaan wordt en hiervoor hebben wij vakkundige experts in dienst die vrijwel elk ontwerp weten te realiseren. Zo biedt 3TAC ook een opleiding tot glasblazer aan en hoopt hiermee dit schitterende en unieke ambacht in stand te houden. Het grote oplossend vermogen van 3TAC komt dus logischerwijs voort uit de lichtreclame-experts die wij in dienst hebben en die elke vorm van visuele communicatie voor u kunnen realiseren. Mede door de eigen glasblazerij en pompsysteem zijn wij snel, flexibel, maar kunnen we ook hoogwaardige kwaliteit leveren!

STREVEN NAAR PERFECTIE

Bij 3TAC leveren we kwalitatief hoogwaardige producten aan. Dit zorgt er bijna altijd voor dat de door ons geïnstalleerde lichtreclame jaren mee kan en nagenoeg geen onderhoud behoeft.

“Neon, bijvoorbeeld, is een hele mooie vorm van reclame. Jammer is alleen dat de buitenwereld dat niet altijd ziet. Daar hoor je alleen verhalen over hoge onderhoudskosten en storingsgevoeligheid. Wat de neon lichtreclame van 3TAC betreft is dat absoluut niet terecht. Wij leveren reclameverlichting van de hoogste kwaliteit, met een lange levensduur, weinig onderhoudsbehoefte en veel aandacht voor duurzame en energiearme uitvoering. Daarom leveren wij vaak tot 5 jaar garantie op een lichtreclame installatie, wat een verzekering vaak overbodig maakt” – Rene Huizenga, directeur van 3TAC.

Wilt u meer weten over onze innovatieve visie op lichtreclame? Neem vrijblijvend contact op met 3TAC. Of bel direct naar 0412 – 62 88 62 of mail naar info@3tac.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”us_widget_area_innovatie”][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”auto” width=”full”][vc_column][us_image_slider ids=”1290,1289″ arrows=”hover” img_size=”full” img_fit=”cover”][/vc_column][/vc_row]