Creatieve innovatie

[vc_row gap=”1″][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Creatieve innovatie” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text el_class=”kleurz”]3TAC gelooft dat innovatieve lichtreclame voortkomt uit vakmanschap en duurzame, toekomstgerichte productiemethoden. Maar bovenal moet reclameverlichting natuurlijk ook gewoon mooi zijn! En daarom geloven wij bovenal in creatieve innovatie: de esthetiek van neonletters, het subtiel weten te arceren van contourlijnen zoals bijvoorbeeld te zien is in casino’s. Licht is een techniek waarmee de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn en wij zien het als onze taak om dit op alle mogelijke manieren uit te werken. Creatieve innovatie betekent dus: verder gaan waar andere stoppen.

3TAC BRENGT TECHNIEK EN DESIGN SAMEN VOOR DE BESTE INNOVATIE EN CREATIEVE LICHTRECLAME

Goede lichtreclame draait natuurlijk om technisch vernuft. Maar onderscheidende reclameverlichting vraagt ook om een creatieve geest en een goed oog voor vormgeving en design. Onze specialisten denken graag met u mee: van concept tot uitvoering. 3TAC vindt creatieve en innovatieve oplossingen voor grote en kleine lichtreclame projecten. Met spraakmakende vormen voor gevel lichtreclame, lichtletters en spectaculaire uitvoeringen als resultaat. Op gevels en voertuigen. In stands, displays of decors. Snel, grensverleggend en altijd gebruik makend van de nieuwste technieken, maar ook traditionele processen als neonverlichting, geblazen in onze eigen glasblazerij.

CREATIEVE LICHTRECLAME – DE GLASBLAZERIJ VAN 3TAC

In onze glasblazerij werkt een team van echte specialisten die allen VCA-gediplomeerd zijn. Op het gebied van lichtreclame lopen wij altijd voorop zoals bijvoorbeeld bij het maken van kleuren. De glasblazerij maakt zijn eigen suspensie waardoor de kleurkwaliteit van de door ons geleverde producten altijd gegarandeerd is. Ook beschikken wij over ons eigen pompsysteem waardoor we een hoge productiecapaciteit weten te realiseren en dus snel kunnen inspelen op grote projecten. Een ander punt wat 3TAC onderscheidt is dat wij beschikken over een gediplomeerd lichtdeskundige. 3TAC is dus geen dertien-in-een-dozijn lichtreclame bedrijf en hoewel we ook gestandaardiseerd werk aan kunnen leveren zoals lichtbakken, autobestickering etc. Ligt onze kennis bij het maatwerk en het inspelen op uitdagende projecten.

DE JULES VERNE EN HET DELAMAR THEATER: CREATIEVE TOEPASSINGEN VAN NEONVERLICHTING

Een voorbeeld van grensverleggende lichtreclame is bijvoorbeeld die op het schip de Jules Verne. Deze maritieme toepassing van lichtreclame is een goed voorbeeld van een project waar andere lichtreclame bedrijven stoppen, maar 3TAC juist accelereert in situaties met ogenschijnlijke onoplosbaarheid. Wij zien uitdagingen, geen problemen! Meer informatie over de Jules Verne vindt u op onze projectpagina.

Een tweede voorbeeld is het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam. De aankleding van dit gebouw vereiste een creatieve oplossing in zowel LED als neonverlichting en dit is precies wat 3TAC heeft geleverd. Het gehele spectrum van lichtreclame is hierbij aangesproken, van LED tot neonverlichting. Meer informatie over het DeLaMar Theater van Joop van den Enden Producties vindt u op de projectpagina.

3TAC ondersteunde ook diverse kunstprojecten met lichtdesign. Op de de projectpagina over kunst en lichtreclame leest u hier meer over.

Concluderend kan gezegd worden dat geen enkele situatie hetzelfde is en het is de kunst om hier zo sterk en creatief mogelijk op in te spelen. Dè specialiteit van 3TAC!

Wilt u meer weten over onze creatieve visie op lichtreclame? Neem vrijblijvend contact op met 3Tac. Of bel direct naar 0412 – 62 88 62 of mail naar info@3tac.nl.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”us_widget_area_innovatie”][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”auto” width=”full”][vc_column][us_image_slider ids=”1261,1223,1199″ arrows=”hover” img_size=”full” img_fit=”cover”][/vc_column][/vc_row]