SIGNING INNOVATIE

3TAC combineert duurzaamheid met creativiteit


Bij signing of lichtreclame denk je niet direct aan duurzaamheid. Toch speelt dit
thema bij ons al jarenlang een belangrijke rol in de dagelijkse bedrijfsvoering. Juist
omdat ons vakgebied niet direct te boek staat als een duurzame branche, dagen we
onszelf graag uit om op creatieve wijze de slimste oplossingen die bedenken.
Oplossingen die zowel bijdragen aan de beleving van jouw merk, als aan het milieu.

vAN FUNCTIONELE SIGNING NAAR INDRUKWEKKENDE
MERKBELEVING

Een indrukwekkende merkbeleving ontwikkelen begint bij ons altijd met een creatief ontwerp. Door verschillende – vaak verrassende – elementen te combineren, creëren we de WOW factor die je pand of project laat schitteren!

 

BRAND AWARENESS

MET IMPACT

voor een onvergetelijke merkbeleving

Je merk staat ergens voor en daar ben je trots op. Dat wil je uitdragen aan de wereld! Het is onze missie om jou en – nog veel belangrijker – je doelgroep te verrassen en te raken met onze innovatieve, impactvolle oplossingen op het gebied van signing.

unieke sign oplossingen

voor zowel binnen als buiten

 

Je kunt bij ons terecht voor vrijwel alle vormen. Wat je uitdaging ook is, bij 3TAC durven we te
garanderen dat we met de ultieme oplossing komen voor de vraag die je neerlegt.

Alle vormen lichtreclame

Wayfinding

Fullcolour printing

Onverlichte reclame

de allerEErste energiezuinige lichtreclame van nederland

Deze Heineken installatie schittert inmiddels al een aantal jaren op Schiphol. Het is niet alleen uniek en bijzonder object, maar ook een belangrijke mijlpaal, want het was de eerste energiezuinige lichtreclame van Nederland!

Wij ontzorgen je volledig in het hele proces

Of het nu gaat om het logo op de gevel van je bedrijfspand, of om een full service project waarbij we de gehele signing van A tot Z uit handen nemen, we ontzorgen je op elk vlak. Wat je vraag of uitdaging ook is, wij zetten ons vakmanschap en
jarenlange ervaring in om een uniek en onderscheidend totaalconcept te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij jouw merk.

 

Onze werkwijze

ontdek onze beproefde aanpak

Van ontwikkeling en ontwerp tot productie en installatie; met ons vaste team van ambachtelijke experts realiseren we ieder project in eigen huis, onder één dak.

1. Advies

Samen met jou gaan we kijken hoe we jouw wensen kunnen realiseren. Hierbij kijken we vanaf het begin naar de technische mogelijkheden en maken we een schets om het idee te visualiseren.

2. Offerte

Op basis van ons gesprek, de ideeën en ons voorstel ontvangt je van ons een offerte. Hierbij houden we rekening met de gewenste levertijd, een mogelijk vergunningstraject en de wijze van installatie.

3. Ontwerp & productie

Na akkoord op de offerte gaat onze ontwerpafdeling aan de slag met een definitief ontwerp dat wordt gebruikt voor de productie van je producten. De levertijden zijn in overleg.

4. Installatie

Je project is klaar voor installatie. Deze installatie vindt in overleg plaats op locatie, door onze eigen vakmannen met jarenlange ervaring, training en certificaten.

 

Jouw project binnenkort gerealiseerd door 3TAC?

Floor Timmers

Commercieel manager 3TAC

Ik ben benieuwd naar de uitdagingen in jouw project. Laten we samen de mogelijkheden bespreken! Bel 0412 628862 of stuur me een mailtje via floor.timmers@3tac.nl

 

Recente Innovatie projecten:

Pivot Park

Vorig jaar gingen aan de slag voor Pivot Park. Voor deze bedrijvencampus hebben we
alle signing – zowel verlicht als onverlicht – ontwikkeld, geleverd en geinstalleerd. Een prachtig project waar we iedere dag nog van kunnen genieten.

 

DeLaMar Theater

Speciaal voor het DeLaMar Theater heeft 3TAC heeft een uniek LED scherm ontworpen van van bijzondere afmetingen. Het scherm is maar liefst 6 meter hoog, 70 cm breed en óók nog eens slechts 12 centimeter dik!

 

 

The Gym Society

The Gym Society is een uniek sportschool concept dat zó succesvol is, dat internationale uitbreiding een logische volgende stap was. 3TAC heeft hieraan een steentje bij mogen dragen op het gebied van signing!

 

 

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig?

Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Wij adviseren in ieder geval altijd even contact op te nemen met de gemeente om na te gaan of er sprake is van een vergunningsplicht of meldingsplicht. In combinatie met de realisatie van een project kunnen we dit vergunningstraject voor je uit handen nemen

Wat is de gemiddelde levertijd?

De standaard levertijd varieert tussen de zes en acht weken. Doordat we een vast team van vakmannen hebben, en alles onder één dak hebben, behoort snel schakelen tot onze kracht. Bij een kennismaking bespreken we altijd je gewenste levertijd en deadlines.

Ik wil graag bij jullie langskomen, kan dat?

Wij vinden het leuk om je te ontvangen bij ons op de zaak. We zijn erg benieuwd naar je ideeën en bespreken graag wat wij daarin voor je kunnen betekenen. Uiteraard kunnen we je meteen wat voorbeelden laten zien, en geven we je graag een rondleiding in onze werkplaats.

Ik heb nog geen plan of idee voor mijn bedrijfspand, waar moet ik beginnen?

Vaak zijn je logo en foto’s van je pand een prima beginpunt voor ons om daar mee aan de slag te gaan. Bel ons gerust om de mogelijkheden en opties te bespreken. Aan de hand van jouw input maken wij de mogelijkheden visueel.

Ik zoek een combinatie van meerdere soorten signing; kan ik bij jullie terecht?

3TAC is toonaangevend als het gaat om het combineren van verschillende elementen van signing tot een creatief geheel. Je kunt verrassende combinaties maken met lichtreclame, wayfinding, fullcolour printing en/of onverlichte reclame. Wij gaan altijd uit van jouw concept en kiezen samen met jou de juiste ingrediënten voor een sterke merkbeleving.

kennis maken?

 

Wij gaan graag het gesprek met je aan! Dan kijken we samen hoe we aan je bedrijfspand een sterk staaltje merkbeleving kunnen toevoegen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!