Lichtreclame Brabant

[vc_row height=”auto” us_bg_image=”1880″ us_bg_image_source=”media”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Lichtreclame Brabant

3Tac levert lichtreclames in alle denkbare soorten. Iedere organisatie of bedrijf wil zijn naam op de gevel of langs de weg hebben staan en dan komen wij van 3Tac in beeld. Behalve de traditionele lichtbak, de energiezuinige LED verlichting of de klassieke neon, voor elke toepassing is wel een oplossing te bedenken.

Neem contact op

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][us_image image=”1042″][/vc_column][/vc_row][vc_row columns_type=”default” gap=”1″][vc_column width=”2/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_custom_heading text=”Lichtreclame Brabant” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text el_class=”text-opmaak”]Brabant licht op met 3TAC

In Brabant Oss heeft 3Tac haar hoofdvestiging. Daar heeft 3Tac het stadhuis van een lichtaanduiding voorzien. Maar ook in Uden, Den Bosch Veghel en overal waar een Jumbo is heeft 3Tac zijn verlichting visite kaartje af kunnen geven. De oude lichtreclame van Heineken in Den Bosch wordt vernieuwd en bij de tijd gebracht door 3Tac. Alle Jumbo vestigingen, die in Veghel hun hoofdkantoor hebben, zijn van 3Tac reclame uitingen voorzien.

Kleine verlichting projecten

Maar niet alleen het grote en spraakmakende rekenen we tot onze klanten. Voor een bistro in Rossum aan de rivier de Waal hebben we de gevel belettering in licht en het aanlichten daarvan gerealiseerd. Het hoeft niet alleen maar groot en bekend te zijn. De buitenkant en het interieur van de bistro en de sfeer die daar heerst, wordt mede bepaald door ons verlichtingsplan. Te dimmen en aan te passen aan de gewenste sfeer was een van de eisen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner columns_type=”default” gap=”1″][vc_column_inner width=”1/3″][vc_custom_heading text=”LED Verlichting” use_theme_fonts=”yes”][us_image_slider ids=”1882,1883,1884,1885″ arrows=”hide” transition=”crossfade” autoplay=”1″ autoplay_period=”2″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Lichtreclame” use_theme_fonts=”yes”][us_image image=”1886″ size=”full” link=”url:%2Fproducten%2Flichtreclame|title:Lichtreclame%20Brabant|” onclick=”custom_link”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_custom_heading text=”LED Schermen” use_theme_fonts=”yes”][us_image image=”1887″ link=”url:%2Fproducten%2Fled-schermen|title:LED%20Schermen%20Brabant|” onclick=”custom_link”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][us_separator height=”15px” size=”custom”][vc_column_text]Ook de kleinere projecten zijn voor ons interessant, omdat het dan vaak om een totaal verlichting concept gaat. Die kennis is ook bij ons in huis, zodat sfeer, kosten, licht en beleving met elkaar in evenwicht zijn en de meest optimale oplossing voor iedereen gerealiseerd kan worden. Niet alleen lichtplannen in de vorm van Led lichtreclames leveren we. Uw totale visuele reclame uitingen kunt u aan 3Tac overlaten. Bedrijfslogo’s visuele marketing en branding, Lichtreclame op de gevel, Wij regelen het voor u en zoals u het zou willen hebben en natuurlijk passend bij uw huisstijl en de kleuren die u voor uw bedrijf voert.
[/vc_column_text][us_separator height=”20px” size=”custom”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_image image=”1881″ link=”url:%2Fcontact-3tac|title:Lichtreclame%20offerte%20Brabant%20|” onclick=”custom_link”][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”small” us_bg_image=”1888″ us_bg_size=”initial” us_bg_parallax=”vertical” el_class=”texten” us_bg_image_source=”media”][vc_column][us_image image=”1618″ size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”small” bg_type=”bg_color” el_class=”texten” bg_color_value=”#ededed”][vc_column][vc_column_text]

Grote omvangrijk verlichting projecten

Voor Heijmans NV renoveerden wij het reclame bord dat sinds jaar en dag bij Rosmalen in Brabant aan de A2 staat. Het ging daarbij om een mast van 27 meter hoog. De eis was een hogere attentiewaarde zodat Heijmans meer zichtbaar wordt en een lager energieverbruik. ’s Nachts zijn de letters geel en overdag zijn ze blauw, weer iets bijzonders van 3Tac. En het energiegebruik is stevig teruggebracht van 9700 Watt naar 2100 Watt. Dus langs de terug gedrongen kosten door het verminderde energieverbruik verdient deze investering zichzelf op termijn terug. In Oss voorzagen we het gemeentehuis van de aanduiding “Gemeentehuis” in licht. Dat geeft een verder weinig opvallend gebouw toch ineens een uitstraling van allure dat zeker ’s avonds het geval is.

Wat levert 3Tac allemaal

3Tac levert lichtreclames in alle denkbare soorten. Iedere organisatie of bedrijf wil zijn naam op de gevel of langs de weg hebben staan en dan komen wij van 3Tac in beeld. Behalve de traditionele lichtbak, de energiezuinige LED verlichting of de klassieke neon, voor elke toepassing is wel een oplossing te bedenken. 3Tac heeft alle vormen van licht reclame zelf in huis. Niet alleen het realiseren, maar ook het meedenken, ontwerpen en monteren nemen we voor onze rekening en voor prijzen die aller sinds passend zijn voor wat we leveren.

Wilt u meer weten over lichtreclame van 3Tac? Neem dan contact met ons op.  Wij helpen u graag verder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”small” el_class=”texten”][vc_column][vc_column_text]

Totaal aanpak en duurzaamheid eisen

lichtreclame-brabantBij grote uitingen langs de weg of op een gebouw die vergunning plichtig zijn, regelen we dat ook nog voor u. U komt dus nooit voor de verrassingen te staan dat dat vergeten is. In de regio komt u ons tegen bij Heijmans en

Jumbo in Brabant en Heineken op Schiphol, maar ook in Utrecht bij de Jaarbeurs en het Beatrixtheater en bij Holland Casino in Valkenswaard, daar zijn we zelfs verantwoordelijk voor de totale interieur aanlichting en de bijbehorende sfeer die dat oproept. Vandaag de dag moet het zoveel mogelijk energieneutraal en duurzaam worden aangebracht ook daarvoor hebben we de kennis in huis om dat te kunnen realiseren.

LAAT UW BEDRIJF EXTRA OPVALLEN en zichtbaar zijn MET LICHTRECLAME

Als ondernemer wilt u opvallen met uw bedrijf en de aandacht trekken zodat potentiele klanten uw bedrijf zien en opmerken. Een lichtreclame is een uitermate geschikt medium om juist die extra aandacht te trekken voor uw bedrijfspand, uw winkel of uw ontvangstruimtes. ’s Avonds valt dat des te meer op door het uitstralende licht en het ontbreken van andere verstorende elementen. Maar ook overdag moet een lichtreclame er ook goed uit blijven zien en leesbaar zijn ook van een afstand.

De mogelijkheden zijn legio, dus 3Tac helpt u graag bij het kiezen van de juiste reclameverlichting. Klassieke neon verlichting is helder, subtiel en sfeervol. Neon letters hebben een cultstatus maar de ontwikkeling heeft technisch en creatief niet stilgestaan en neonverlichting kan steeds duurzamer en milieuvriendelijker worden uitgevoerd.

Het gebruik van LED , maakt reclameverlichting nagenoeg onderhoudsvrij en heeft een zeer laag energieverbruik. Daardoor zijn de kosten van lichtreclame goed beheersbaar. Er hoeven geen lampen vervangen te worden en is er nauwelijks warmteafstraling. Ideaal voor toepassingen in publieke ruimtes, op plaatsen hoog aan de wand of ander lastig toegankelijke plekken of in de horeca. Kijkt u ook eens naar de mogelijkheden van grote interactieve LED schermen, die leverbaar zijn in diverse afmetingen en kleuren.

Wilt u meer weten over lichtreclame van 3Tac? Neem dan contact met ons op.  Wij helpen u graag verder.

3TAC VERLICHT de wereld op bijzondere wijze

Van Idee tot 3D, bij ons bedrijf 3Tac is het totaal aan mogelijkheden die lichtreclame te bieden heeft onder een dak te vinden. We weten dan ook waar we het over hebben. Ontwerp, productie én montage van lichtreclame en buitenreclame is maatwerk en gebeurt bij 3Tac altijd volgens de hoogste standaarden in de markt. 3Tac: de beste lichtreclame voor de beste prijs.

Voor een overzicht van alle producten verwijzen wij u graag naar onze productpagina.

Meer informatie over de lichtreclame van 3TAC of gratis een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op met 3TAC. Of bel direct naar 0412 – 62 88 62 of mail naar info@3tac.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”auto” width=”full”][vc_column][us_gmaps marker_address=”Brabant” marker_text=”” height=”400″ zoom=”14″ hide_controls=”1″ disable_zoom=”1″ disable_dragging=”1″ markers=”%5B%7B%7D%5D”][/vc_column][/vc_row]