[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Het Nieuwe Normaal” use_theme_fonts=”yes”][us_image_slider ids=”5922,5923,5926,5925″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”box-holder”][vc_column_text]Als allround signbedrijf produceren we niet alleen de mooiste en meest opvallende gevel- en lichtreclames. Ook routing en wayfinding heeft een vaste plek in ons portfolio. De afgelopen tijd mochten we daar grote projecten, zoals de high-end studentenflats van Nido Student in Utrecht en Groningen, Pathé bioscopen door het hele land, en de campus van Pivot Park aan toevoegen.

Wanneer het gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van een bewegwijzeringsplan bestuderen we grondig alle plattegronden en doen verscheidene surveys en strategische analyse op locatie. We brengen alle verkeersstromen in kaart. Aan de hand hiervan ontwerpen en ontwikkelen we een bewegwijzeringsplan en brengen wij een advies uit. De huisstijl, missie en visie van de opdrachtgever is hierin onze leidraad en we werken dan ook graag nauw samen om dit alles te kunnen vertalen naar een concreet en doeltreffend ontwerp.

Ons streven is een helder en functioneel bewegwijzeringsplan, waarin we de esthetiek niet uit het oog verliezen. Wij zoeken altijd naar de juiste balans tussen functioneel, innovatief, mooi én duurzaam. De huisstijl, missie en visie van de opdrachtgever is hierin onze leidraad en we werken dan ook graag nauw samen om dit alles te kunnen vertalen naar de praktijk.

Sinds de Corona-uitbraak komt hier een extra element bij. We kunnen ons voorstellen dat de huidige routing niet meer helemaal voldoet aan ‘het nieuwe normaal’. Een samenleving waarin we wel samenkomen, maar voldoende afstand van elkaar willen en dienen te houden. Verkeersstromen zullen moeten veranderen en het is misschien wel belangrijker dan ooit om al deze stromen te leiden en te controleren. Dit vraagt aanpassingen aan de bestaande bewegwijzering.

De afgelopen weken hebben we met veel respect en bewondering gekeken naar alle creatieve oplossingen die zeer snel en accuraat uit de grond gestampt zijn: stickers, afzetlinten en aangepaste looproutes die ervoor zorgden dat wij allen zo veilig mogelijk bleven. Nu de maatregelen langzaam maar zeker versoepelen breekt er een tijd aan waarin we gaan nadenken over een meer permanente oplossing zodat we de veiligheid niet alleen nu, maar ook op de lange termijn kunnen waarborgen.

Wellicht is een kleine hervorming al voldoende, maar misschien is er net wat meer nodig. Denk aan gewijzigde looproutes, aangepaste wayfinding, nieuwe borden, andere prints, belettering, bestickering en afzetschermen. In alle gevallen denken we graag met u mee en zorgen we voor maatoplossingen. Alles om ervoor te zorgen dat men op een zo veilig en verantwoorde manier zijn of haar weg vindt zonder hierbij in te leveren op huisstijl, functionaliteit, smaakvolle vormgeving, duurzaamheid en natuurlijk kwaliteit.

Deze situatie vergt een combinatie van specifieke kennis, kunde en ervaring en dat is precies wat 3TAC te bieden heeft. Wij staan voor u klaar wanneer u uw huidige wayfinding onder de loep wil nemen. Want alleen samen zorgen we ervoor dat het nieuwe normaal daadwerkelijk normaal wordt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]