Grizzly New Marketing is een zoekmachine marketingbureau dat al jarenlange ervaring heeft met zoekmachine positionering. Grizzly New Marketing zorgt ervoor dat websites optimaal gevonden worden binnen de belangrijkste zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Grizzly New Marketing is gespecialiseerd in oplossingen voor SEO, SEA, linkbuilding, webdesign, analytics, conversie, social media en local search. Dit zoekmachine marketingbureau is Selected Premier Partner van Google wat zij graag willen uiten binnen het kantoor. 3TAC heeft daarom het Googlelogo op een originele manier ontworpen.

Het logo met geïntegreerd logo van de gemeente Breda is onverlicht uitgevoerd door in lasertechniek uitgesneden kunststof delen met de bekende Google huisstijl kleuren. Het logo is zowel aan de voorzijde als aan de zijkant volledig glad afgewerkt.

Aan de buitenzijde hebben wij een lichtreclame “Grizzly New Marketing” vervaardigt. Deze letters waarbij alleen de rand d.m.v. LED verlichting helderwit uitgelicht worden volgt de ronding van het gebouw door een subtiele gewalste aluminium constructie waar alle bekabeling in weggewerkt is.

3TAC en Grizzly New Marketing werken samen

Grizzly New Marketing schakelde 3TAC in voor lichtreclame en wij zochten een creatief online marketingbureau voor onze onlinecommunicatie. Zo is de samenwerking met Grizzly New Marketing ontstaan. Wij hopen op een duurzame samenwerking.