Breda Brengt het Samen’ is de slogan waarmee de stad Breda zich profileert. De positionering van de stad Breda wordt verbeeld met het nieuwe logo waar iedereen zijn eigen invulling aan kan geven. Letterlijk, want op de door 3TAC geleverde LED schermen worden unieke logo’s getoond. Deze logo’s kunnen inwoners van de gemeente zelf ontwerpen en insturen om hun persoonlijke design terug te zien op de LED schermen in de stad.

Unieke LED Schermen

De eerste constructie is recent geleverd en gemonteerd in het Stadskantoor van Breda. Dezelfde LED schermen zijn nu ook te zien in het VVV kantoor in Breda en in de Skybox van het NAC Stadion. De LED schermen zijn uniek omdat zij de vorm hebben van kruizen. Dit is ongewoon voor LED schermen omdat deze normaliter een vierkante of rechthoekige vorm hebben. De combinatie van de persoonlijke designs van de inwoners die worden getoond op drie Andreaskruizen gevormde LED schermen die symbool staan voor Breda, maakt dit een uniek project.

Software LED schermen

3TAC vindt het belangrijk om een totaaloplossing te bieden en mee te denken met haar opdrachtgevers. Daarom heeft 3TAC in-house specialisten op het gebied van de benodigde software om een LED scherm aan te sturen. Indien nodig, biedt 3TAC ook hulp op afstand aan om de LED schermen te bedienen maar het is ook mogelijk door een meegeleverde computer en een korte uitleg van het systeem en de software.

Wilt u meer informatie over onze expertise op het gebied van LED schermen en kijken wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan vrijblijven contact met ons op.

LED schermen Breda gemeente Breda stadskantoor