[vc_row][vc_column][vc_column_text]“Kemkens weet ons bij uitdagingen te vinden”, zegt René Huizenga (eigenaar van 3TAC). “We hebben dit project samen doorlopen en hebben het ontwerp klein geprint in 3D. Duidelijkheid vooraf”. En het eindresultaat is volledig in lijn met het verwachtingspatroon van de klant. Zo werkt 3TAC altijd’.

Overdag en ’s-nachts dezelfde kleur!

Een uitdagende klus, maar 3TAC ging hem graag aan. Door middel van folie aan de binnen- en de buitenzijden is de dag- en nachtkleur praktisch hetzelfde.

Door een aangepaste LED kleur (niet de standaard witte LED’s) is de kleurtoon overdag en ’s-nachts vrijwel gelijk.[/vc_column_text][us_grid columns=”2″ img_size=”us_600_0″ post_type=”attachment” items_quantity=”” images=”2977,2978″ type=”masonry” orderby=”post__in” items_gap=”4px” items_layout=”gallery_default” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”2″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_cols=”2″][vc_column_text]

 

Kemkens hoofdkantoor te Oss

Kemkens installatiebedrijf heeft in 2016 haar hoofdkantoor volledig herbouwd. Het is nu het eerste energieneutrale kantoor in Oss.

Op het dak zijn 232 zonnepanelen en speciale warmtebuizen geplaatst. Daarom is de verlichte duurzame buitenreclame die wij ontwikkelden voor Kemkens vóór het nieuwe pand geplaatst. Daarbij is gebruik gemaakt van een constructie die in de grond en in de doosletters zelf is weggewerkt. Het aanzicht van de letters is nu strak en modern.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]