[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Dolphin Metal Seperation – Forest Group” use_theme_fonts=”yes”][us_image_slider ids=”5953,5952,5951,5950,5949″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”box-holder”][vc_column_text]Dolphin Metal Separation is Europawijd één van de meest gerenommeerde bedrijven op het gebied van aankoop en verwerking van alle non-ferro restmaterialen.

Allereerst een throwback naar 2014. In dat jaar werd ons gevraagd nieuwe gevelreclame te ontwikkelen voor Dolphin Metal Separation en er écht iets bijzonders van te maken. 3TAC zou 3TAC niet zijn als we hier niet direct warm voor liepen. We ontwikkelden een compleet lichtplan en trokken alles uit de kast. We maakten gebruik van al onze kennis, kunde én producten. Zowel neon als LED-verlichting, installaties voor zowel binnen als buiten en zelfs computergestuurde, lichtgevende waterdruppels die ritmisch over de gevel druppelden ontbraken niet.

Lichtplan dekte de lading niet meer, het werd een heus kunstwerk.

In 2019 werd het tijd voor een uitbreiding en sloot ForestMetal Group zich aan. Forest Metal Group is gespecialiseerd in de recycling en verwerking van non-ferro metalen tot direct inzetbare en waardevolle producten voor de wereldwijde basisindustrie. Omdat we in 2014 onze sporen verdienden werden we ook dit keer gevraagd het nieuwe pand te voorzien van gevelreclame. Sinds een aantal weken prijkt het logo van Forest Metal Group als LED-installatie op de gevel, vergezeld van 210 stuks decoratieve lichtgevende druppels. We zijn er trots op als terugkerende leverancier te mogen opereren, dit geeft blijk van vertrouwen en tevredenheid: het mooiste compliment dat je als bedrijf kunt krijgen![/vc_column_text][vc_column_text]Voor 3TAC zijn de zaken simpel. Hoe moeilijker hoe beter. Juist bij complexe eisen aan communicatie, techniek, duurzaamheid en samenwerken met vakmensen uit meerdere disciplines is 3TAC in zijn element. En ook bij dit project is dat gebleken: de resultaten spreken voor zich.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/QljWeBgoXXw”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]