Interieursign bij Communicatiebureau FCB te Amsterdam

FCB Amsterdam staat voor vooruitgang en veranderen.

Op de zeer onderscheidende site www.fcb-amsterdam.nl is kort verwoord dat ideeën worden ontwikkeld in de driehoek Creatie, Strategie en Customer Intelligence. 3TAC werd ingeschakeld om de werkomgeving van deze creatieve trendmakers te verbeteren met Signing. Ga er maar aan staan en dat heeft 3TAC natuurlijk graag gedaan.

Interieursign door meter hoge doosletter

De losse doosletters zijn met een inwendige constructieplaat versterkt en geplaatst op een liggende koker met voetplaten voor stabiliteit. Zo is ook de spatiering bepaald, waardoor het object vanuit alle gezichtshoeken een strak en goed beeld houdt.  Voor de juiste uitlichting zijn LED modules in een patroon aangebracht. De fontplaten zijn afgewerkt met full colourprint in backlitmodus (met een exta  laag) zodat de kleuren langdurig niet vervagen.

Dit type ontwerp is losstaand toepasbaar op de vloer, tegen binnenwanden en balustrades of achter de buitenramen.

Techniek

Aluminium behuizing met Plexiglas voorzijde.  Afdeklijst rond de letters uit zogenaamde Elkametrand. Kleuren: behuizing en staanders in 1 uniforme RAL kleur gelakt / Plexiglas beletterd met printwerk. Constructie: Lichte staanders met gekruiste voeten gelast, aan de binnenzijde een lichte constructie om doorbuigen te voorkomen.

Het bedrijf FCB Amsterdam

FCB Amsterdam realiseren verandering door ideeën tot leven te brengen die het verschil maken. Verschil voor consumenten, een merk, de omzet of het aantal bezoekers van een site. Immers, goede ideeën zijn niet het exclusieve domein van creatie. Ze ontstaan uit de insights die we uit data halen. De interpretatie van die insights door strategie. En de vertaling naar fantastische creatie. FCB Amsterdam is het enige bureau in Nederland waarbij deze drie disciplines verenigd  zijn.  Bij FCB Amsterdam werken 65 communicatie specialisten aan verandering, verbetering, vooruitgang.  Meer informatie: bel Jos Vis: 06-11306867.