Capriole Cafe Fokkerhaven Den Haag

Verlaten Fabriek wordt restaurant met eigen koffiebranderij.

Ondernemers doen het anders, die zien kansen. En dat is gebeurd op deze unieke plaats aan het water in de Binkhorst te Den Haag.  Geen sfeer zonder licht en juist daarom werd 3TAC benaderd. Het gebouw staat er en dat moest gaan opvallen op grotere afstand. Met zeer eenvoudige combinaties heeft 3TAC een belangrijke bijdrage geleverd en het resultaat spreekt voor zich.

Techniek

De naam “CAPRIOLE” is opgebouwd uit acht aluminium doosletters gemonteerd op een constructie in de kleur van de koof. De bekabeling is hierin volledig wegwerkt. De letters worden uitgelicht door inliggende  LED systemen. De voorkant van de letters is afgedekt met een acrylaat voorplaat met een Elcamet omgezette rand zodat naar voren wordt uitgelicht.

De tekst “coffee since 1975” heeft frontlight door ingelegde LED systemen waarbij de stalen steun dezelfde kleur heeft als de koof, zodat er een eenheid ontstaat.

Capriole Café in de Binckhorst in Den Haag

Het industriële pand heeft een terras aan het water. Elke dag worden ontbijt, lunch en zoete lekkernijen gereserveerd. En natuurlijk kunt u genieten van ambachtelijk, vers gebrande fair trade en biologische koffie. Elke avond bent u welkom voor de stoere en verfijnde gerechten uit de keuken van chef-kok Diego Buik. Kom proeven en reserveer snel een tafel.

In de lente van 2015 werd die plek gevonden. Ruim een jaar lang is getekend, gepland, geproefd, gebouwd en vanaf augustus 2016 is Capriole Café geopend! U bent van harte welkom in Capriole Café. Dagelijks geopend van 9 tot 23,  : (070) 701 10 10.